Ratatouille

de Bucataria_lui_Tavi in Mancaruri de post, 1 Iun 2010 | 7906 vizualizari

COMENTARII (28)

gaby_duceag 1

01.06.2010, 09:39

Grozav ! Ce coloristica si cate gusturi ! . Ai pus vara-n farfurie

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:42

arata demential...si in vas roman daca am observat eu bine, mama mama ce bunanate

ela 1

01.06.2010, 09:52

ce nebunie de culori ai in farfurie

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 10:05

@gaby - pai am pus vara in farfu, ca e oficial vara. e 1 iunie, deci... la multi ani tuturor copiilor .
@pusik - da, in vas roman l-am pregatit. ms pentru aprecieri
@ela - sa vezi ce nebunie de gusturi si arome

Ina 1

01.06.2010, 10:55

tavi, vad ca ti-ai facut unghiile cu lac

Ina 1

01.06.2010, 10:56

mancarea e excelenta! deja sotul imi zice ca vrea sa-i fac si lui asa, deci vin si cu furculitele de rigoare,

gaby_duceag 1

01.06.2010, 10:59

@ina esti totala )), noroc cu sotu' ca mai dai si tu niste furculite ))

Rocsi 1

01.06.2010, 11:14

ce colorata e...superb

epurasha2bb 1

01.06.2010, 11:23

imi place mult cum ti-a iesit! e .. de facut!dar sa stii ca eu pana sa vad filmul cu soricelul nu auzisem de asa ceva

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 11:25

@Ina - Si ce? Esti geloasa pe lacul meu de unghii ? Credeam ca am stabilit: am ajutor, are unghii si simt al umorului. Nu pot fotografia si da la rasnita de piper in acelasi timp, dar... o sa incerc, sa vedem ce iese .

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 11:37

@epurasha - , da! dar sa stii ca oarecum multi romani il gateau fara sa stie. plus cateva legume si modul de preparare care difera pe alocuri, este un soi de ghiveci calugaresc de-al nostru.

epurasha2bb 1

01.06.2010, 12:10

cam asa !

rivka 1

01.06.2010, 12:34

foarte bun, asa este este ceea ce noi numim ghiveci de legume! prin alte tari o fii avand alta denumire, pana sa vad filmul cu sobolanul acela(ca nu e soricel e sobolan toata ziua epurasa) nici eu nu auzisem de ratattouile il stiam de ghiveci de legume, oricum i-am zice e foarte gustos

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 12:41

@rivka - eeeee, la noi, ghiveciul de legume mai vine cu multe alte legume in plus fata de ratatouille (mazare, morcovi, fasole verde, eu pun si conopida, bineinteles cartofi); e oarecum altfel si modul de preparare, dar ai dreptate - bune ambele.

rivka 1

01.06.2010, 12:52

daaaa , mie personal imi place mai mult ghiveciul si musai! sa pui si conopida da ai dreptate! bune ambele si sanatoase!

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 15:11

O nebunie..............excelent arata si cred ca este un deliciu.............vin la tine la masa, m-am hotarat...........

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 15:11

uitasem sa-mi iau furculitele si m-am intors...............

ela 1

01.06.2010, 15:13

mai Tavi cand sa ii explic chestia cu unghiile Inei,tu ai sters ce ai scris

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 15:34

@Ela, ce am sters? N-am sters nimic!!
@Medi - Te astept oricand. Inteleg ca suntem "consateni" in Bucuresti, iar tu faci niste minunate pulpe de pui la care o sa ma autoinvit. In plus, si tu si sotul tau inteleg ca sunteti fanii preparatelor din peste .

ela 1

01.06.2010, 15:35

spuneai sa ii explic Inei cum e cu unghiile ajutorului tau,pe care le-am descoperit prima la al 10lea comentariu

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 15:56

da, la calzone, n-am numarat al catelea comentariu.

nadina73 1

01.06.2010, 16:37

super am trecut-o la favo suna tare bine si e si o retata de post grozava cu siguranta 5 furcu tavi felicitari

Sylvia 1

01.06.2010, 16:42

Excelent arata imi place f mult cum ai preparat-o !

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 17:09

Tavi , ne-am mutat la inceputul anului in Otopeni dar nu-i bai ,pana in Bucuresti este o aruncatura de bat................asa este ne place tare mult pestele si pe deasupra George este si un impatimit in ale pescuitului.................

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 17:11

@Sylvia - Iti multumesc. Eu m-am tot gandit la al tau Coq au vin, ajungand la concluzia ca nu se merita stricat prin adaptare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor (de post)