Rasturnata cu visine si crema de lime

de Rocsi in Prajituri, 9 Aug 2015 | 6329 vizualizari

COMENTARII (47)

Rocsi 1

10.08.2015, 21:01

Este Cris

Rocsi 1

10.08.2015, 21:02

Claudia, mereu ai ceva pus deoparte

Rocsi 1

10.08.2015, 21:02

Cu mare drag Monica

Rocsi 1

10.08.2015, 21:02

Andreea, a fost genul de prajitura racoritoare

Rocsi 1

10.08.2015, 21:02

Cris

Rocsi 1

10.08.2015, 21:03

Bine zis Ina

Rocsi 1

10.08.2015, 21:03

Multumesc Bianca

Rocsi 1

10.08.2015, 21:03

Daniela, multumesc

Rocsi 1

10.08.2015, 21:03

Am, am Aletta

Rocsi 1

10.08.2015, 21:04

Multumesc mult Meri

Rocsi 1

10.08.2015, 21:04

Andra, multumesc

Rocsi 1

10.08.2015, 21:05

Licurici, ma bucur ca iti place

Rocsi 1

10.08.2015, 21:06

Catalina

Rocsi 1

10.08.2015, 21:06

Multumesc Liliana

Rocsi 1

10.08.2015, 21:06

Multumesc Dia

Rocsi 1

10.08.2015, 21:06

Delia

Rocsi 1

10.08.2015, 21:07

Multumesc Gicuta

Rocsi 1

10.08.2015, 21:07

Mihaela, daca e racoritoare inundatia, o accept ))

mirela0911 1

11.08.2015, 06:48

Minunat arata!

anca_rm 1

11.08.2015, 09:59

minunata prajiturica

Rocsi 1

11.08.2015, 19:42

Multumesc Mirelus

Rocsi 1

11.08.2015, 19:42

Saru-mana Anca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Palmier cu scortisoara"