Rasgulla deliciu indian

de Anastasia in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 10176 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

26.04.2010, 20:01

foarte interesant

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 20:54

suna bine,dar fara colorant, cu suc de mocov sau de sfecla merg

Anastasia 1

26.04.2010, 21:02

draga pusikmea, daca esti mai atenta am mentionat ca se poate folosi si suc ca inloctiitor de colorant sa citesti toata reteta si ai sa gasesti

RuxyRux 1

12.01.2011, 10:33

Ce interesant arata

elena1988 1

12.01.2011, 11:17

voi incerca si eu aceasta reteta, sunt tare curioasa cum este la gust

VERONICA2607 1

18.03.2012, 08:40

super

Anastasia 1

09.04.2012, 10:27

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:37

Dya Daniela Andrei 1

01.05.2014, 12:50

Nu stiam ca acest mod de a pregati branzica proaspata este specifica Indiei! Eu doar asa am pregatit-o pentru BBk! Chiar si acum, la fel o fac!

Anastasia 1

03.05.2014, 12:33

E un desert Indian care se face din acest fel de branza, care are si un nume la ei, la noi tot branza e cam toata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede