"Ragu" - sos pentru paste si lasagna

de Lia_ in Pt. paste, 4 Sep 2013 | 20001 vizualizari

COMENTARII (17)

Panacris 1

04.09.2013, 18:40

Delicios! Mulțumim pentru istoric

Ina 1

04.09.2013, 18:40

Am facut si eu o data, e tare bun, dar migalos...

babi5 1

04.09.2013, 18:47

Bun tare

Corinuta 1

04.09.2013, 18:47

Plec repede ca mi se face dor de lasagne....

Valclaudia 1

04.09.2013, 18:58

n-am mancat niciodata. Primesc si eu putin sa gust?

Bunica 1

04.09.2013, 18:59

Bune pastele cu acest sos!

karla 1

04.09.2013, 19:22

Angelina_Elena 1

04.09.2013, 19:28

Ela68 1

04.09.2013, 19:33

este foarte bun sosul, insa mie mi se pare cam "greu" !

Lia_ 1

04.09.2013, 20:03

Salutare fetelor, multumesc ca ati citit.

Da, Ela, de aceea am facut din vitel si scot optiunea cu amestec de porc. De asemenea am mentionat ca sunca probabil ca da gust bun dar devine cam grea...

RuxyRux 1

04.09.2013, 20:11

Wow! Ce prezentare de revista Lia! Felicitari si pentru munca depusa

Rocsi 1

04.09.2013, 20:12

Super

Lia_ 1

04.09.2013, 20:34

merci fetelor!

simona72 1

04.09.2013, 20:53

Delicios!!!

MotanLaOale 1

04.09.2013, 21:12

Bya Ralu 1

04.09.2013, 21:13

bun sosul

nadea68 1

04.09.2013, 23:08

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii pentru pizza sau paste