Raffaello

de aziz in Dulciuri, 9 Aug 2011 | 5523 vizualizari

COMENTARII (38)

lilik 1

09.08.2011, 15:20

priiimaaa...pap tot,tot

DIANA B 1

09.08.2011, 15:41

Doi ! poa' sa-mi dea glicemia pe-afara , si tot

alinutzika 1

09.08.2011, 15:59

ce prezentare frumoasa.....Oricum, cu sau fara prezentare, ...bomboanele astea sunt super

MIUTA 1

09.08.2011, 16:24

Ce mult imi plac,vreau si eu

LUK 1

09.08.2011, 16:30

si mie imi plac

adry88 1

09.08.2011, 16:34

foarte foarte bune

Lau 1

09.08.2011, 16:56

vreau si eu

RuxyRux 1

09.08.2011, 17:42

Cat sunt de frumoase draga mea si ce prezentare superba

divainbucatarie 1

09.08.2011, 18:08

superbe!

diaconta 1

09.08.2011, 20:35

la cat sunt de frumoase nu stiu daca le-as manca sau m-as juca cu ele

Rocsi 1

09.08.2011, 20:39

bomboanele raffaello mereu o delicatese

mena29 1

09.08.2011, 20:46

Imi plac mult bomboanele raffaello

aziz 1

09.08.2011, 21:05

lili, cu placere data viitoare

aziz 1

09.08.2011, 21:06

Diana fara numar

aziz 1

09.08.2011, 21:07

alinutzika e bune rau

aziz 1

09.08.2011, 21:08

miuta si mie imi plac

aziz 1

09.08.2011, 21:08

luk

aziz 1

09.08.2011, 21:08

edu

aziz 1

09.08.2011, 21:09

lau

aziz 1

09.08.2011, 21:09

rux multumesc

aziz 1

09.08.2011, 21:10

diva merci,merci

aziz 1

09.08.2011, 21:11

dia ,dia sugubeata

aziz 1

09.08.2011, 21:11

asa e rux

aziz 1

09.08.2011, 21:12

mena

diaconta 1

09.08.2011, 21:20

ori ti-a zis Criss cum e cu bilutele perfecte?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de Paste