Pulpa de vitel fezandata in bere

de Panacris in Vita, 29 Aug 2012 | 4957 vizualizari

COMENTARII (14)

Merisor 1

29.08.2012, 22:13

Cris, vrei sa ne imbeti?

Bya Ralu 1

29.08.2012, 22:19

ce frageda e

Panacris 1

29.08.2012, 22:19

Merge acu' pe seara!

Poliana 1

29.08.2012, 22:22

2 in 1, tine si de foame si de sete

AnyCostescu 1

29.08.2012, 22:29

arata superb

T I M E A 1

29.08.2012, 22:32

bun, bun

MotanLaOale 1

29.08.2012, 22:33

Bunica 1

29.08.2012, 22:40

e asa de buna!

Sim0na 1

29.08.2012, 22:50

Uite ca nu m-am gandit s-o bag la oala Si eu am aceeasi problema.. dar in ultimii ani soacramea ne aprovizioneaza cu carne de vitel, care nu necesita atat de mult timp.
Place reteta!!

Rocsi 1

29.08.2012, 23:05

De mult nu am mai mancat vita

laura_n 1

30.08.2012, 09:33

mmm, cred ca se topeste in gura, ce bine arata cu sosul ala

Panacris 1

30.08.2012, 10:08

Da Laura, nu am mai avut timp si rabdare sa fac si un piure alaturi, dar a mers bine si cu paine si legume ca la Arnota

Lau 1

30.08.2012, 13:48

tare buna

BuniMaria 1

30.08.2012, 17:54

imi place mult reteta si modul de prezentare

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Escalop cu sos de rosii