Pulpa de miel umpluta

de dantes in Oaie, 6 Mai 2013 | 7108 vizualizari

COMENTARII (16)

alilianaa 1

06.05.2013, 09:59

tare bine arata!

Constelatialeu 1

06.05.2013, 10:00

Valeu inghit in sec..mai e ceva din ea?

Alina26 1

06.05.2013, 10:04

ce bine arataa!!!!!

marcela1979 1

06.05.2013, 10:06

vai ce bine arata

MotanLaOale 1

06.05.2013, 10:15

marianascarlat 1

06.05.2013, 10:36

Mie tare mi-ar place, dar ma tem ca fiul meu ar zice ca iar fac experiente pe pielea lui si nici n-ar gusta. Of!!!

laura_n 1

06.05.2013, 10:45

Bya Ralu 1

06.05.2013, 12:05

Lavinia 1

06.05.2013, 12:14

ce bunatate

Rocsi 1

06.05.2013, 12:17

Chiar daca nu mananc miel, ce ai pregatit tu arata foarte bine

simona72 1

06.05.2013, 12:50

Delicios!!!

Bunica 1

06.05.2013, 18:58

Ce frumos e rumenita!

babi5 1

03.09.2013, 20:39

MIUTA 1

19.09.2013, 09:46

Sambata o sa fac si eu reteta ta.Nu stiam cum sa mai pregatesc deoarece am in congelator un berbecut si nu stiu prea multe variante cu carne de oaie.Multumesc pentru idee!

dantes 1

20.09.2013, 06:09

Cu placere

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 13:11

grozava pulpa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor