Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

de Sidy in Oaie, 7 Mai 2013 | 4729 vizualizari

COMENTARII (19)

diana_k 1

07.05.2013, 08:16

nu mananc miel, dar pentru ce-i carora le place mielul cred ca a fost foarte bun

Bunica 1

07.05.2013, 08:28

Buna friptura ai facut!

diaconta 1

07.05.2013, 08:38

ce mancare buna

simona72 1

07.05.2013, 08:44

Cea mai buna friptura din cite exista este din carne de miel!!!

MotanLaOale 1

07.05.2013, 09:00

marcela1979 1

07.05.2013, 09:11

buna tare

Corinuta 1

07.05.2013, 09:23

Super arata!

babi5 1

07.05.2013, 09:24

adry88 1

07.05.2013, 10:20

foarte gustos

marianascarlat 1

07.05.2013, 10:23

Panacris 1

07.05.2013, 10:44

Rocsi 1

07.05.2013, 11:02

Ce faina!

Alexandra Elena 1

07.05.2013, 11:47

super

JamilaCuisine 1

07.05.2013, 13:05

Foarteeee buna si coriandrul are o aroma nemaipomenita

Satisfyyourcravings 1

07.05.2013, 13:42

Ce arome!

CookieMonster 1

07.05.2013, 14:46

o minuatie!!!

Lau 1

07.05.2013, 15:28

Anett 1

07.05.2013, 15:51

tare bun!

Sim0na 1

07.05.2013, 20:24

N-am folosit niciodata frunze de coriandru.. Tare sunt curioasa de custul carnii de miel in combinatia facuta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel