Pulpa de miel cu sos picant

de Bucataras in Oaie, 20 Apr 2011 | 4485 vizualizari

COMENTARII (13)

kamy 1

20.04.2011, 01:16

ioi ce-mi place de abia astept sa ma apuc de miel

Ina 1

20.04.2011, 07:45

foarte bine arata si cred ca-i delicios
Dar nu se fierbe prea mult? saracul miel, la cat e de fraged....

Dya Daniela Andrei 1

20.04.2011, 08:31

bine arata!

aziz 1

20.04.2011, 10:19

arata

Lau 1

20.04.2011, 10:34

La Ancuta 1

20.04.2011, 11:10

mihaelaM 1

20.04.2011, 14:42

ce bine arata

Dana_Retetegg 1

22.04.2011, 18:13

foarte bine arata

Mitinita 1

22.04.2011, 22:01

Iepurasul mustacios
E de Paste generos
Nu-ti lasa cadou in ghete
Are el alte retete
Pasca,oul inrosit,
Mielul fript si un Paste Fericit!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

horia 1

24.04.2011, 08:22

HRISTOS A INVIAT!

DIANA B 1

06.09.2011, 14:16

Acum e timpul ei si langa un mustisor ... mmmmmmmmmmm

Kori 1

17.10.2011, 00:26

ce bunatate, pacat ca se gaseste miel doar de paste.desi...saracii miei, nu sunt destul de persecutati de Paste? dar e carnea mea preferata si asta mi-a facut o pofta de

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel umplut