Pulpa de miel cu lamaie, ciuperci si anghinare

de Panacris in Oaie, 16 Feb 2020 | 1781 vizualizari

COMENTARII (15)

laura_n 1

16.02.2020, 11:40

Crisule, faci loc? )))

Constelatialeu 1

16.02.2020, 11:50

Pulpa asta nu a avut si coaste sau anghinarele sunt pe post de coaste...

MotanLaOale 1

16.02.2020, 11:56

buna buna

Bucataras Diana 1

16.02.2020, 12:01

RODIMUR 1

16.02.2020, 12:06

Tare mult îmi place fripturica de miel...!

Panacris 1

16.02.2020, 12:28

Exact Laura Și mai am vreo jumătate de miel prin congelator! )

Panacris 1

16.02.2020, 12:29

Cleme, coastele, sunt deja poveste! ))

lucy2002 1

16.02.2020, 12:35

Ce bine arata!

Adi 1

16.02.2020, 13:01

Buna!

katty 1

16.02.2020, 16:57

Buna fripturica!

vasimur 1

16.02.2020, 17:07

mihaelar63 1

17.02.2020, 01:21

Puteam sa trimit pe cineva la masa

dantes 1

17.02.2020, 12:59

Buna!

Rocsi 1

17.02.2020, 20:47

Chiar daca nu mananc miel, nu pot sa nu remarc cat de bine arata totul!

Panacris 1

25.02.2020, 10:28

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tajina de miel cu caise