Pui umplut cu ciuperci pe capac

de ionix in Pui, 23 Mar 2010 | 4066 vizualizari

COMENTARII (10)

Brindusa 1

23.03.2010, 20:34

Stai asa ca n-am inteles. Pun puiul intr-un caston, castronul il pun capac la o cratita cu apa si totul merge bagat in cuptor?

ionix 1

23.03.2010, 21:09

exact fara ulei... fara nimic... puiul lasa foaaaaarte multa grasime, din pacate

Dana Cristea - pusikmea 1

23.03.2010, 21:53

da, si eu fac asa, iese super fraged

ionix 1

23.03.2010, 22:00

asa-i... si daca-l lasi putin mai mult se face crocant prin unele parti, cat sa satisfaci toate gurile

Brindusa 1

23.03.2010, 22:22

ok, acum am inteles.

nadina73 1

24.03.2010, 13:26

felicitari super bun

ionix 1

24.03.2010, 18:48

mersic Nadina... @Brindusa...

Rocsi 1

24.03.2010, 21:57

madi_marin 1

26.03.2010, 12:53

eu am facut pui la capac doar pe bucatele, nu am incercat niciodata intreg si cu atat mai putin umplut.....dar cu siguranta o sa fac si eu dupa reteta ta cat de curand.....

ionix 1

26.03.2010, 20:44

eu fac pe capac mai multe... imi place pt ca se fac in suc propriu fara a adauga ulei sau apa... sa incerci si reteta asta... poate o sa-ti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie