Pui Tikka Masala

de Bucataras in Pui, 26 Mar 2011 | 6872 vizualizari

COMENTARII (16)

aziz 1

26.03.2011, 08:56

Ina 1

26.03.2011, 09:04

Interesanta mixtura cu iaurt , e de retinut!

matilda 1

26.03.2011, 09:10

Mitinita 1

26.03.2011, 09:51

DIANA B 1

26.03.2011, 09:54

Super tare reteta ... dar acea mixtura , poate da unora mari ,,batai de cap" , a se citi stomac ( am facut cateva indigestii de la usturoi cu iaurt , pffffffff )
Am o nelamurire : de ce-i tot zice ,,marinada" ? cred ca voi consulta DEX
Toata admiratia ptr detalierea frumoasa a retetei

RuxyRux 1

26.03.2011, 10:10

Imi plac mult rosiile Cirio, le folosesc de ani de zile in diverse forme, de fiecare data le aleg din multitudinea de produse de la raft reteta este deosebita, ingredientele alese cu grija, prezentarea lui Radu exceptionala, intr-un cuvant...PERFECT!!!!

divainbucatarie 1

26.03.2011, 10:22

divainbucatarie 1

26.03.2011, 10:22

Eu gatesc doar cu Cirio...

silvi0ara 1

26.03.2011, 11:20

Bun,bun.

Lau 1

26.03.2011, 15:24

bunn

DIANA B 1

26.03.2011, 15:39

Am revenit cu scuzele de rigoare ... mda , corect este marinada si nu marinata ... incepand de azi , mi-am insusit termenul corect ... deci e real ,, omul cat traieste invata "

MotanLaOale 1

26.03.2011, 21:19

LUK 1

26.03.2011, 23:18

o da

kamy 1

27.03.2011, 19:09

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:21

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]