Pui prajit la temperatura joasa

de danakarin in Pui, 14 Ian 2013 | 7623 vizualizari

COMENTARII (23)

adnia 1

14.01.2013, 09:03

buuun!

diaconta 1

14.01.2013, 09:20

ce dolofan,rumen si bun

danakarin 1

14.01.2013, 09:36

Adnia , multumesc!

danakarin 1

14.01.2013, 09:37

Buna dimineata, Dia! Ma bucur ca-ti place!

- Andreea - 1

14.01.2013, 12:07

ce apetisant arata....

Bya Ralu 1

14.01.2013, 12:52

foarte bun

adry88 1

14.01.2013, 13:36

foarte gustos

diaconta 1

14.01.2013, 13:45

chiar trebuie rabdare pana te poti infrupta din puiul asta delicios

Rocsi 1

14.01.2013, 13:55

Super bun puiul asta...Yamiii

gaby_gabytza 1

14.01.2013, 14:23

buuuuuun

laura_n 1

14.01.2013, 15:12

cred ca merita asteptarea

Lau 1

14.01.2013, 15:25

gustos

Ubulika 1

14.01.2013, 18:58

Sim0na 1

14.01.2013, 22:23

tare interesanta reteta!

danakarin 1

14.01.2013, 23:35

multumesc, fetelor pentru vizionare si aprecieri ! Tare curioasa as fi daca ar incerca cineva reteta, mie mi s-a parut f.bun. E un film cu explicatii pe yuotube, cu Heston Blumenthal.

MotanLaOale 1

14.01.2013, 23:38

Lavinia 1

15.01.2013, 09:30

Foarte fain

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:37

Merisor 1

16.01.2013, 19:59

Interesant mod de preparare!

danakarin 1

17.01.2013, 00:49

Merisor

angely_ad 1

24.01.2013, 17:18

chiar am incercat sa stii....a iesit super fraged si suculent....numai ca am uitat sa sterg bine puiul cind l-am scos din apa cu sare si a iesit prea sarata crusta da in resttt yammmiii

danakarin 1

25.01.2013, 19:48

Ma bucur ca ai incercat! Eu numai asa am sa fac. Deci : 60 de sare la 1 l de apa. Atunci e ok. Succes, si multzumesc ca ai incercat!

danakarin 1

25.01.2013, 19:49

60 de grame de sare la 1 l de apa !

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cimbru si vin