Pui prajit

de Sylvia in Pui, 25 Mai 2014 | 16792 vizualizari

COMENTARII (32)

babi5 1

25.05.2014, 15:54

Tare bun

Krystyan Trendy 1

25.05.2014, 15:55

Foarte bun si aromat!

babi5 1

25.05.2014, 15:58

Oana 1

25.05.2014, 16:03

Sylvia, foarte pretioase sunt toate indicatiile, ma bucur enorm sa citesc retetele tale si abia astept sa fac si eu un pui perfect prajit la cuptor Eu am cuptor clasic si ma gandeam sa il pun pe grilajul din cuptor si cu tava cuptorului dedesubt.

Bya Ralu 1

25.05.2014, 16:23

ce frumos arata!

Bunica 1

25.05.2014, 16:34

Imi iau farfuria si dau o fuga pana la tineO minunatie de friptura!

MotanLaOale 1

25.05.2014, 17:01

bun bun

T I M E A 1

25.05.2014, 17:08

minunat pui si bune sfaturi

Merisor 1

25.05.2014, 17:13

Arata demential!Trec reteta la favorite sa prepar si eu un pui bun dupa explicatiile tale!

Adi 1

25.05.2014, 17:27

Bravos Silvia. Ca in tenis:avantaj eu si baietii.

Valclaudia 1

25.05.2014, 17:29

super! Felicitari, arata excelent1

Xandrinne 1

25.05.2014, 17:34

Yummy!!

Lia_ 1

25.05.2014, 18:08

direct in favo si citesc cand pot. precis ai mai scris ceva tipsuri

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2014, 19:13

Gustos!

MOKUSKA 1

25.05.2014, 19:16

arata senzational!

Rocsi 1

25.05.2014, 20:19

Cat de fraged

Constelatialeu 1

25.05.2014, 20:22

Ai venit cu expiratul asta sa ma bulversezi...

cristeena20 1

25.05.2014, 21:19

ce sa mai zic..perfect!!1mersi de ponturi!!

simona72 1

25.05.2014, 22:25

Minunat! Asteptam secretele...tocmai ce am facut si eu un pui la cuptor...

Aurelia 07_07 1

25.05.2014, 23:01

anca_rm 1

26.05.2014, 09:12

foarte bun

Sylvia 1

26.05.2014, 09:32

ma bucur ca va placut reteta si acest mod de preparare sper sa il adoptati si sa va placa

Sylvia 1

26.05.2014, 09:34

Oana cred ca poti sa faci si asa fara probleme, o sa fie putin mai complicat cand trebuie sa tragi ambele etaje si grill-ul si tava de sub el ca sa pui pe pui suc la fiecare 15 min dar cu grija si experienta cum ai tu se poate , vezi ca pun poze si cu tava de grill speciala daca o vezi vreodata in magazine merita luata. Eu am una mai mica si am acest grill universal pe care il pun in fiecare tava .

Sylvia 1

26.05.2014, 09:35

Cleme ) tot fac eu o data un munte de costite numai sa iti fac in ciuda ) ca ti le arat de la distanta

Sylvia 1

26.05.2014, 09:38

Va pun si o poza cu o alta friptura de porc pe care am asezat-o pe tije de telina ca sa circule aerul cald pe sub ea si sa nu fiarba in grasime ca sa vedeti si celalalt procedeu .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor