Pui prajit

de Sylvia in Pui, 25 Mai 2014 | 17164 vizualizari

COMENTARII (32)

babi5 1

25.05.2014, 15:54

Tare bun

Krystyan Trendy 1

25.05.2014, 15:55

Foarte bun si aromat!

babi5 1

25.05.2014, 15:58

Oana 1

25.05.2014, 16:03

Sylvia, foarte pretioase sunt toate indicatiile, ma bucur enorm sa citesc retetele tale si abia astept sa fac si eu un pui perfect prajit la cuptor Eu am cuptor clasic si ma gandeam sa il pun pe grilajul din cuptor si cu tava cuptorului dedesubt.

Bya Ralu 1

25.05.2014, 16:23

ce frumos arata!

Bunica 1

25.05.2014, 16:34

Imi iau farfuria si dau o fuga pana la tineO minunatie de friptura!

MotanLaOale 1

25.05.2014, 17:01

bun bun

T I M E A 1

25.05.2014, 17:08

minunat pui si bune sfaturi

Merisor 1

25.05.2014, 17:13

Arata demential!Trec reteta la favorite sa prepar si eu un pui bun dupa explicatiile tale!

Adi 1

25.05.2014, 17:27

Bravos Silvia. Ca in tenis:avantaj eu si baietii.

Valclaudia 1

25.05.2014, 17:29

super! Felicitari, arata excelent1

Xandrinne 1

25.05.2014, 17:34

Yummy!!

Lia_ 1

25.05.2014, 18:08

direct in favo si citesc cand pot. precis ai mai scris ceva tipsuri

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2014, 19:13

Gustos!

MOKUSKA 1

25.05.2014, 19:16

arata senzational!

Rocsi 1

25.05.2014, 20:19

Cat de fraged

Constelatialeu 1

25.05.2014, 20:22

Ai venit cu expiratul asta sa ma bulversezi...

cristeena20 1

25.05.2014, 21:19

ce sa mai zic..perfect!!1mersi de ponturi!!

simona72 1

25.05.2014, 22:25

Minunat! Asteptam secretele...tocmai ce am facut si eu un pui la cuptor...

Aurelia 07_07 1

25.05.2014, 23:01

anca_rm 1

26.05.2014, 09:12

foarte bun

Sylvia 1

26.05.2014, 09:32

ma bucur ca va placut reteta si acest mod de preparare sper sa il adoptati si sa va placa

Sylvia 1

26.05.2014, 09:34

Oana cred ca poti sa faci si asa fara probleme, o sa fie putin mai complicat cand trebuie sa tragi ambele etaje si grill-ul si tava de sub el ca sa pui pe pui suc la fiecare 15 min dar cu grija si experienta cum ai tu se poate , vezi ca pun poze si cu tava de grill speciala daca o vezi vreodata in magazine merita luata. Eu am una mai mica si am acest grill universal pe care il pun in fiecare tava .

Sylvia 1

26.05.2014, 09:35

Cleme ) tot fac eu o data un munte de costite numai sa iti fac in ciuda ) ca ti le arat de la distanta

Sylvia 1

26.05.2014, 09:38

Va pun si o poza cu o alta friptura de porc pe care am asezat-o pe tije de telina ca sa circule aerul cald pe sub ea si sa nu fiarba in grasime ca sa vedeti si celalalt procedeu .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla