Pui la cuptor cu sos de iaurt

de Tuxedo in Pui, 4 Apr 2013 | 8736 vizualizari

COMENTARII (25)

diaconta 1

04.04.2013, 21:03

ce apetisant arata

Dea_Dea 1

04.04.2013, 21:07

Vin la masa clar ce bine arata

marianascarlat 1

04.04.2013, 21:07

Rocsi 1

04.04.2013, 21:14

Cat de apetisant

deyutzky 1

04.04.2013, 22:30

arata tare bine

Miha 1

04.04.2013, 22:37

arata bine! Bine de tot!

MotanLaOale 1

04.04.2013, 22:45

Bunica 1

04.04.2013, 23:19

Tuxedo 1

04.04.2013, 23:32

va poftesc pe la mine

Aurelia 07_07 1

05.04.2013, 00:05

Sunt in drum spre tine

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:52

Jos palaria...mie cuscusul nu-mi place de nici un fel...desi l-am probat in toate variantele posibile...nu m-a cucerit

oana_d 1

06.04.2013, 07:51

Off, ce bine mai arata!

Sidy 1

06.04.2013, 08:41

Mama ce bunatate Eu pun in sos si putin mustar...

Panacris 1

06.04.2013, 10:27

Tuxedo 1

06.04.2013, 13:52

buna idee cu mustarul! multam pt. pont!

Alinutza80 1

06.04.2013, 15:51

Bya Ralu 1

06.04.2013, 16:11

delicios yammy

Lau 1

06.04.2013, 16:39

ce bine arata

Corinuta 1

06.04.2013, 17:02

Tare-mi place si mie sosul asta! De puiul cu cuscus nu mai zic! Poate fac si eu saptamana care vine

marianascarlat 1

06.04.2013, 17:25

sebirizescu 1

21.08.2013, 09:58

bun

Alinutu 1

30.09.2013, 13:19

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 11:38

bun bun

babi5 1

04.10.2014, 19:18

J

Xandrinne 1

09.01.2016, 07:27

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi