Pui (de tara) la tigaie

de COSTEO in Pui, 30 Iun 2013 | 9079 vizualizari

COMENTARII (18)

nilgun 1

30.06.2013, 16:03

bun bun

Merisor 1

30.06.2013, 16:05

Chiar bun puiul la tigaie!

- Andreea - 1

30.06.2013, 16:06

Patricia Iordache 1

30.06.2013, 16:09

Nu te deranja sa-mi dai furculita si cutit ca eu deja am inceput sa pap cu mana.

COSTEO 1

30.06.2013, 16:11

Asta se papa cel mai bine cu mana!

Bya Ralu 1

30.06.2013, 16:21

bun bun

Lau 1

30.06.2013, 16:31

Geanina87 1

30.06.2013, 16:38

laura_n 1

30.06.2013, 17:34

ce bun e puiul la ceaun

Cris2711 1

30.06.2013, 17:55

buna papa de Duminica

Dya Daniela Andrei 1

30.06.2013, 18:33

Imi place cel mai mult in ciorba sau rasol La ce produse avem pe piata,,, nici nu egaleaza puiul de tara!!!

MotanLaOale 1

30.06.2013, 18:42

Bunica 1

30.06.2013, 18:43

diaconta 1

30.06.2013, 19:01

Bun si sanatos,dar mie-mi pare cam tare carnea de pui de tzara,gaitita in orice fel

COSTEO 1

30.06.2013, 19:13

Daca o faci cu talent si ca un profesor in ale gatitului ,este foarte buna Dia!

iry-gabriela 1

30.06.2013, 19:44

nu ma dau in vant dupa carne dar nu as refuza o bucatica

Rocsi 1

30.06.2013, 19:53

mybella 1

02.07.2013, 22:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat