Pui cu legume chinezești, curry și lapte de cocos!

de Panacris in Pui, 20 Iun 2013 | 3526 vizualizari

COMENTARII (22)

Alina26 1

20.06.2013, 19:08

vai ce bine arata....ti-a iesit super!!vin la masa la tine!!!!

babi5 1

20.06.2013, 19:08

Dya Daniela Andrei 1

20.06.2013, 19:13

Interesanta combinatie

Panacris 1

20.06.2013, 19:17

Da, mulțumesc Papabundetot, pentru inspirația finală, adică adaosul de lapte de cocos! Spre surprinderea mea, nu simti vreo aromă intensă de nuca de cocos

Valclaudia 1

20.06.2013, 19:25

chiar super!

MotanLaOale 1

20.06.2013, 19:26

Panacris 1

20.06.2013, 19:33

Vladimir, paprikas-ul l-am lăsat pentru altă dată

Angelina_Elena 1

20.06.2013, 19:46

Interesanta combinatie!

simona72 1

20.06.2013, 19:59

E pe gustul meu!!!!

epurasha2bb 1

20.06.2013, 20:12

foarte bun! si imi place si farfuria tare mult!

marcela1979 1

20.06.2013, 20:13

imi place combinatia

Constelatialeu 1

20.06.2013, 20:14

Te-ai dat cu chinezii?

Merisor 1

20.06.2013, 20:16

Ce bun!

Ela68 1

20.06.2013, 20:29

ah, deci n-ai facut paprikas, cred ca e bun si puiutul

Geanina87 1

20.06.2013, 20:39

Panacris 1

20.06.2013, 20:53

Cleme, poate așa, mai slăbesc și eu

alilianaa 1

20.06.2013, 21:15

ce bun e!

adry88 1

20.06.2013, 22:42

Rocsi 1

20.06.2013, 22:56

Ce combinatie

Bunica 1

20.06.2013, 23:41

Ma 'nervezi!))

loredanaaa 1

21.06.2013, 01:23

Bya Ralu 1

24.06.2013, 00:57

yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui marinate in sos roz