Pui cu curry si caju

de AndreeaJ in Pui, 26 Iun 2011 | 7205 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.06.2011, 12:34

mmm...arata bine

deyutzky 1

26.06.2011, 12:37

diaconta 1

26.06.2011, 12:38

ce fain arata foarte apetisanta,multe arome si muuulta culoare

ionela2682 1

26.06.2011, 12:38

marcela1979 1

26.06.2011, 13:07

foarte bun

Anamaria7 1

26.06.2011, 13:13

imi plac la nebunie retetele chinezesti pt pui! sunt sigura ca e bestial preparatul tau! eu l-am incercat pe cel de pui cu alune

aziz 1

26.06.2011, 14:22

AndreeaJ 1

26.06.2011, 16:04

Mie una imi place curry tare mult, mai ales ca nu este asa de iute ca cel din India sau Thailanda. Este un curry "mild" si foarte parfumat.

LicutaMarin 1

26.06.2011, 20:34

LUK 1

26.06.2011, 22:56

bun bun

MotanLaOale 1

27.06.2011, 10:39

adry88 1

28.06.2011, 15:49

mamaieelena 1

29.06.2011, 18:39

Lau 1

02.07.2011, 22:37

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu tarhon la multicooker