Pui cu broccoli si sos bechamel

de Teona in Pui, 24 Mai 2012 | 4494 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

24.05.2012, 09:29

Sim0na 1

24.05.2012, 09:52

Foarte bun!!!

lia maria 1

24.05.2012, 09:53

ce bun e

Geanina87 1

24.05.2012, 10:15

bun

Bya Ralu 1

24.05.2012, 10:46

excelent

MonaMimi 1

24.05.2012, 11:01

Rocsi 1

24.05.2012, 11:10

Rocsi 1

24.05.2012, 11:10

Bine ai venit in gasca noastra!

deyutzky 1

24.05.2012, 11:22

buuuunnn

Lau 1

24.05.2012, 13:30

gustos

Teona 1

24.05.2012, 14:00

Bine v-am gasit!

alinutzika 1

24.05.2012, 14:09

iry-gabriela 1

24.05.2012, 14:24

diaconta 1

24.05.2012, 16:38

bune pulpele,deja se stie pe Bucataras ca la Baia Mare sunt pulpe faine
acum am observat si eu ca esti din Baia Mare

Ina 1

24.05.2012, 19:33

Bun venit! Imi place ce-ai gatit

mihaelar63 1

26.05.2012, 02:43

Place , am vazut intai imaginea si mi-am zis ,, as fi pus nucsoara ''.
Mai apoi am citit ingredientele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu garnitura de morcov