Pui cu bambus si legume

de T I M E A in Pui, 14 Aug 2014 | 3271 vizualizari

COMENTARII (19)

Merisor 1

14.08.2014, 11:20

Nu stiu cum e bambusul, dar arata tare bine!

T I M E A 1

14.08.2014, 11:22

Meri nu ae un gust anume, e ca si dovlecelul in mancare, preia aromele de la altele . E bun.

AnyCostescu 1

14.08.2014, 11:29

Interesanta reteta !!

Bunica 1

14.08.2014, 11:39

Pe gustul meu combinatia!

diaconta 1

14.08.2014, 11:46

Nu stiu cum e bambusul dara arata apetisant rau

Adele 1

14.08.2014, 11:54

Arata bine ..si daca zici tu e si bun

MotanLaOale 1

14.08.2014, 11:54

Mitinita 1

14.08.2014, 12:03

am si eu un borcan prin camara

La Ancuta 1

14.08.2014, 12:57

cred ca e tare bun

Bya Ralu 1

14.08.2014, 12:59

as gusta si eu de la tine

Pushaa 1

14.08.2014, 13:10

anca_rm 1

14.08.2014, 13:22

foarte bun trebuie sa fie

T I M E A 1

14.08.2014, 13:38

e o mancare usoara si foarte gustoasa

MOKUSKA 1

14.08.2014, 14:38

si mie imi place mult

T I M E A 1

14.08.2014, 15:11

Ildi

Lavinia 1

14.08.2014, 19:54

delicios

reisnaor_2006 1

14.08.2014, 23:26

foarte bun

Rocsi 1

15.08.2014, 10:41

T I M E A 1

15.08.2014, 10:58

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe "sticla"