Pui cu alune

de Brindusa in Pui, 14 Apr 2010 | 4458 vizualizari

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 19:52

nu am mancat niciodata, arata apetisant

nadina73 1

14.04.2010, 20:09

nici eu nu am mancat dar e interesant,felicitari

silvi0ara 1

14.04.2010, 20:31

Bun,bun.

Brindusa 1

14.04.2010, 20:34

E foarte bun. Mai ales e un amestec de texturi taieteii- moi si alunele- crocante care mie imi place in mod deosebit.

rivka 1

14.04.2010, 20:41

este numai foarte bun! si eu mai mananc langa gratare carne sos de arahide (il fac eu o sa postez o data si reteta, curand) si e bun da...

mihaelar63 1

14.04.2010, 21:16

nu prea am curaj sa folosesc alunele

ana 1

14.04.2010, 21:41

am facut ceva asemanator ,dar cu unt de arahide facut in casa ,cam tot pe-acolo ar fi .Foarte bun

Oana 1

14.04.2010, 23:07

E extraordinar, ce-mi place! mereu imi iau de la "chinezi"

Brindusa 1

14.04.2010, 23:12

mihaela, curajul vine... mancand La inceput pune doar cateva alune, ca sa vezi cum e. Si daca nu-ti place, asta e! Alta data nu mai faci.

Brindusa 1

14.04.2010, 23:14

Ana, cu unt de arahide e putin mai diferit, pentru ca nu mai e textura crocanta data de alunele intregi. Sunt sigura ca si al tau a fost foarte bun.

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:20

Prezentarea este de nota 10 cu felicitari.Am mancat la o prietena si tare mi-a placut.Tot am zis ca o sa fac,dar acum vazandu-l chiar o sa fac si eu.Felicitari.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu ciuperci