Prepelite umplute

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2010 | 29370 vizualizari

COMENTARII (19)

ANCA 1

02.02.2010, 17:32

ei, asta este o raritate, nu am mancat niciodata prepelita, cred ca e deliciu!arata foarte bine!

ionix 1

02.02.2010, 17:40

soacra mea a facut prepelite umplute dar eu n-am putut manca de mila le-a cumparat de vii si apoi le-a sacrificat
arata super mancarica ta... daca n-as sti ce e as manca sigur

madi_marin 1

02.02.2010, 17:52

nici eu nu am mancat niciodata.....dar sunt deschisa la nou....in materie de carneturi si branzeturi in special, deci as fi tentata sa incerc, numai sa le gasesc....ca sincer prin magazine nu prea am vazut asa ceva.....

Sylvia 1

02.02.2010, 18:57

Ionix te inteleg perfect daca ne-ar pune careva sa sacrificam noi animalele pe care le mancam cred ca multi am fi vegetarieni Eu le cumpar de la raionul de zburatoare, sunt crescute in crescatorii ca si celelate zburatoare....am aceleasi sentimente pentru toate

Sylvia 1

02.02.2010, 19:00

Madi in Romania am vazut la Cluj, la Cora daca retin bine dar congelate. Chiar mi-a placut ca era si iepure si vanat, o multime de sortimente, oferta f buna. Si pretul e abordabil zic eu ca nu cataresc foarte mult si asa la un mediu festiv merge

Brindusa 1

02.02.2010, 19:43

numai bunatati vad la tine. Si-mi place!

Oana 1

02.02.2010, 21:04

Wow, ce bunatate! Arata de nota 10, ce-as papa si eu un copanel!! nu mai stiu daca am mancat...cand eram mici tata venea mereu cu iepuri si alte minunatii si parca imi amintesc si de prepelite...insa acum eu chiar nu am vazut prin magazine pe la noi...e-adevarat ca nu ma uit deloc la carnea congelata, am luat mereu proaspata...ei, data viitoare o sa caut!!

Bunica 1

02.02.2010, 22:59

Sunt foarte bune si Silvia le-a preparat cu multa raspundere. Prepelitele trebuie neaparat puse la macerat. , dar parca le-as baga la cuptor intr-un vas termorezistent cu capac ,sa nu stau cu grija lor, sa le intorc tot timpul.

Brindusa 1

02.02.2010, 23:41

doamne, prepelite si zici ca ai vazut in Romania? Stii de cand caut eu? Iarna asta mergand cu masina am vazut o groaza de prepelite.si ma gandeam ce bine ar fi fost sa aibe barbatamiu pusca cu el...

Sylvia 1

03.02.2010, 10:53

Brandusa alea salbatice sunt chiar o delicatea aici, eu nu am mancat niciodata.

Sylvia 1

03.02.2010, 10:54

Oana eu cred ca o sa gasesti ca am vazut ca importa si auc cam tot si in Romania, de la branzeturi la carnuri si dulciuri, sa imi zici daca ai gasit

Sylvia 1

03.02.2010, 10:55

Bunica este si varianta la cuptor invelite in felii de bacon, cand o sa o mai fac promit sa o pozez si sa pun reteta

Adinacarla 1

03.02.2010, 15:35

Silviaaaa

Sylvia 1

07.02.2010, 11:58

Adinacarla te poftesc la o portie

elucubratiiculinare 1

14.02.2012, 15:59

Vreau si eu...

Timi 1

07.12.2012, 16:06

superrr!

fluturas 1

29.12.2012, 14:50

foarte apetisante,felicitari!!!
eu le umplu cu ficatei,ceapa,ciuperci si orez!!!

Panacris 1

28.04.2013, 23:09

abstract01 1

18.12.2013, 17:22

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu piure de cartofi