Prepelite umplute

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2010 | 29606 vizualizari

COMENTARII (19)

ANCA 1

02.02.2010, 17:32

ei, asta este o raritate, nu am mancat niciodata prepelita, cred ca e deliciu!arata foarte bine!

ionix 1

02.02.2010, 17:40

soacra mea a facut prepelite umplute dar eu n-am putut manca de mila le-a cumparat de vii si apoi le-a sacrificat
arata super mancarica ta... daca n-as sti ce e as manca sigur

madi_marin 1

02.02.2010, 17:52

nici eu nu am mancat niciodata.....dar sunt deschisa la nou....in materie de carneturi si branzeturi in special, deci as fi tentata sa incerc, numai sa le gasesc....ca sincer prin magazine nu prea am vazut asa ceva.....

Sylvia 1

02.02.2010, 18:57

Ionix te inteleg perfect daca ne-ar pune careva sa sacrificam noi animalele pe care le mancam cred ca multi am fi vegetarieni Eu le cumpar de la raionul de zburatoare, sunt crescute in crescatorii ca si celelate zburatoare....am aceleasi sentimente pentru toate

Sylvia 1

02.02.2010, 19:00

Madi in Romania am vazut la Cluj, la Cora daca retin bine dar congelate. Chiar mi-a placut ca era si iepure si vanat, o multime de sortimente, oferta f buna. Si pretul e abordabil zic eu ca nu cataresc foarte mult si asa la un mediu festiv merge

Brindusa 1

02.02.2010, 19:43

numai bunatati vad la tine. Si-mi place!

Oana 1

02.02.2010, 21:04

Wow, ce bunatate! Arata de nota 10, ce-as papa si eu un copanel!! nu mai stiu daca am mancat...cand eram mici tata venea mereu cu iepuri si alte minunatii si parca imi amintesc si de prepelite...insa acum eu chiar nu am vazut prin magazine pe la noi...e-adevarat ca nu ma uit deloc la carnea congelata, am luat mereu proaspata...ei, data viitoare o sa caut!!

Bunica 1

02.02.2010, 22:59

Sunt foarte bune si Silvia le-a preparat cu multa raspundere. Prepelitele trebuie neaparat puse la macerat. , dar parca le-as baga la cuptor intr-un vas termorezistent cu capac ,sa nu stau cu grija lor, sa le intorc tot timpul.

Brindusa 1

02.02.2010, 23:41

doamne, prepelite si zici ca ai vazut in Romania? Stii de cand caut eu? Iarna asta mergand cu masina am vazut o groaza de prepelite.si ma gandeam ce bine ar fi fost sa aibe barbatamiu pusca cu el...

Sylvia 1

03.02.2010, 10:53

Brandusa alea salbatice sunt chiar o delicatea aici, eu nu am mancat niciodata.

Sylvia 1

03.02.2010, 10:54

Oana eu cred ca o sa gasesti ca am vazut ca importa si auc cam tot si in Romania, de la branzeturi la carnuri si dulciuri, sa imi zici daca ai gasit

Sylvia 1

03.02.2010, 10:55

Bunica este si varianta la cuptor invelite in felii de bacon, cand o sa o mai fac promit sa o pozez si sa pun reteta

Adinacarla 1

03.02.2010, 15:35

Silviaaaa

Sylvia 1

07.02.2010, 11:58

Adinacarla te poftesc la o portie

elucubratiiculinare 1

14.02.2012, 15:59

Vreau si eu...

Timi 1

07.12.2012, 16:06

superrr!

fluturas 1

29.12.2012, 14:50

foarte apetisante,felicitari!!!
eu le umplu cu ficatei,ceapa,ciuperci si orez!!!

Panacris 1

28.04.2013, 23:09

abstract01 1

18.12.2013, 17:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana haiduceasca