Prepelite umplute

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2010 | 29090 vizualizari

COMENTARII (19)

ANCA 1

02.02.2010, 17:32

ei, asta este o raritate, nu am mancat niciodata prepelita, cred ca e deliciu!arata foarte bine!

ionix 1

02.02.2010, 17:40

soacra mea a facut prepelite umplute dar eu n-am putut manca de mila le-a cumparat de vii si apoi le-a sacrificat
arata super mancarica ta... daca n-as sti ce e as manca sigur

madi_marin 1

02.02.2010, 17:52

nici eu nu am mancat niciodata.....dar sunt deschisa la nou....in materie de carneturi si branzeturi in special, deci as fi tentata sa incerc, numai sa le gasesc....ca sincer prin magazine nu prea am vazut asa ceva.....

Sylvia 1

02.02.2010, 18:57

Ionix te inteleg perfect daca ne-ar pune careva sa sacrificam noi animalele pe care le mancam cred ca multi am fi vegetarieni Eu le cumpar de la raionul de zburatoare, sunt crescute in crescatorii ca si celelate zburatoare....am aceleasi sentimente pentru toate

Sylvia 1

02.02.2010, 19:00

Madi in Romania am vazut la Cluj, la Cora daca retin bine dar congelate. Chiar mi-a placut ca era si iepure si vanat, o multime de sortimente, oferta f buna. Si pretul e abordabil zic eu ca nu cataresc foarte mult si asa la un mediu festiv merge

Brindusa 1

02.02.2010, 19:43

numai bunatati vad la tine. Si-mi place!

Oana 1

02.02.2010, 21:04

Wow, ce bunatate! Arata de nota 10, ce-as papa si eu un copanel!! nu mai stiu daca am mancat...cand eram mici tata venea mereu cu iepuri si alte minunatii si parca imi amintesc si de prepelite...insa acum eu chiar nu am vazut prin magazine pe la noi...e-adevarat ca nu ma uit deloc la carnea congelata, am luat mereu proaspata...ei, data viitoare o sa caut!!

Bunica 1

02.02.2010, 22:59

Sunt foarte bune si Silvia le-a preparat cu multa raspundere. Prepelitele trebuie neaparat puse la macerat. , dar parca le-as baga la cuptor intr-un vas termorezistent cu capac ,sa nu stau cu grija lor, sa le intorc tot timpul.

Brindusa 1

02.02.2010, 23:41

doamne, prepelite si zici ca ai vazut in Romania? Stii de cand caut eu? Iarna asta mergand cu masina am vazut o groaza de prepelite.si ma gandeam ce bine ar fi fost sa aibe barbatamiu pusca cu el...

Sylvia 1

03.02.2010, 10:53

Brandusa alea salbatice sunt chiar o delicatea aici, eu nu am mancat niciodata.

Sylvia 1

03.02.2010, 10:54

Oana eu cred ca o sa gasesti ca am vazut ca importa si auc cam tot si in Romania, de la branzeturi la carnuri si dulciuri, sa imi zici daca ai gasit

Sylvia 1

03.02.2010, 10:55

Bunica este si varianta la cuptor invelite in felii de bacon, cand o sa o mai fac promit sa o pozez si sa pun reteta

Adinacarla 1

03.02.2010, 15:35

Silviaaaa

Sylvia 1

07.02.2010, 11:58

Adinacarla te poftesc la o portie

elucubratiiculinare 1

14.02.2012, 15:59

Vreau si eu...

Timi 1

07.12.2012, 16:06

superrr!

fluturas 1

29.12.2012, 14:50

foarte apetisante,felicitari!!!
eu le umplu cu ficatei,ceapa,ciuperci si orez!!!

Panacris 1

28.04.2013, 23:09

abstract01 1

18.12.2013, 17:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu unt