Prajitura ''Trandafirul negru''

de Teo in Prajituri, 19 Feb 2015 | 15021 vizualizari

COMENTARII (27)

mihaelar63 1

19.02.2015, 15:17

Dau 10 prajituri cu nuca pe una cu Mac

T I M E A 1

19.02.2015, 15:39

super prajitura

Teo 1

19.02.2015, 15:52

Mihaela ,imi pare bine ca am cu cine face schimb!

Teo 1

19.02.2015, 15:54

Timea,adevarat e ca arata bine de tot,dar nu intrece gustul altor prajituri !

Lau 1

19.02.2015, 16:25

superb arata

Bunica 1

19.02.2015, 20:49

Sunt de acord cu tine.....................nucăăăăă!

Merisor 1

19.02.2015, 21:05

Wow, cat de imbietor arata prajitura asta!

Merisor 1

19.02.2015, 21:07

Deja am trecut-o la favorite sa o incerc

Teo 1

19.02.2015, 21:34

Merisor,multumesc de vizita! merita incercata macar pentru desen!

Rocsi 1

19.02.2015, 21:54

Ce bine arata si ce delicioasa o fi!

Panacris 1

20.02.2015, 08:45

Oooo, muncă de sisif, dar rezultatul pe măsură. Felicitări pentru bunătatea asta!

RuxyRux 1

20.02.2015, 11:13

Prajitura are un aspect incredibil de frumos! Judecand dupa crema...sigur mi-ar placea...ce m-ar tine poate mai departe arfi macul...dar nu stiu de ce...poate vreodata ma voi incumeta sa o testez! Nota 20 cu felicitari Teo!

dantes 1

20.02.2015, 12:53

Felicitari! nu cred ca am rabdare sa fac asa ceva

simona72 1

20.02.2015, 14:02

Foarte faina si ingenioasa reteta!! o pun la seif ca prea imi place!

diaconta 1

20.02.2015, 19:06

Ce prajitura minunata
Bravo Teo

Teo 1

20.02.2015, 21:26

Rocsi,e buna la gust,dar eu am pornit la drum pentru felul in care arata imaginea!daca ai sa incercerci o sa simti nevoia sa o impari cu cei dragi:colegi,prieteni,medicul de familie,vecini;eu am mancat doar o bucatica ,asa ca sa simt gustul!

Teo 1

20.02.2015, 21:28

Panacris,nu e munca de sisif,asa am crezut si eu,a durat 3 ore;macar odata merita incercata!

Teo 1

20.02.2015, 21:35

Rux,am spus ca as inlocui macul cu nuca;senzatia pe care am avut-o cand am taiat-o a fost aceea de a ma opri, sa nu stric frumusetea de ''trandafir''.dureaza mai mult racirea cremei,a foilor,a ruladelor.si tie iti spun ca merita incercata!

RuxyRux 1

20.02.2015, 21:37

Asa e Teo...e prea frumoasa! Uite ca macul in prajituri nu l-am probat niciodata...eu il iubesc in cornuri, batoane si paine...dar voi incerca...multumesc!

Teo 1

20.02.2015, 21:38

Dantes,nu e vorba de rabdare;pe la inceputuri cand eram obosita sau suparata si doream sa bucataresc nu iesea nimic bun;acum,culmea cand vreau sa ma relaxez intru in bucatarie si incerc de toate.

Teo 1

20.02.2015, 21:41

Simona72 ,mmmultumesc pentru aprecierile sincere si te rog incerca macar odata!

Teo 1

20.02.2015, 21:42

Diaconta,multumesc pentru aplauze!

Criss 1

22.02.2015, 08:18

Bya Ralu 1

22.02.2015, 15:36

reisnaor_2006 1

25.02.2015, 15:42

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca