sezen, sidy nu cred ca e online sa poata raspunde . Nu cred ca trebuie multa apa. undeva la vreo 30-50 ml, parerea ,mea..
vad retete ale aceleiasi prajituri in care nu s-a pus deloc apa.
eu am facut prajitura acum 3 zile, apap nu treb la galbenusuri daca de asta este vb. se fierb pe baie de aburi acolo treb apa, a iesit f buna si gustoasa..
"Punem pe foc oala de lapte cu pereti dubli.Cand apa clocoteste adaugam galbenusurile si zaharul pudra.Amestecam continuu 10 minute pina cand galbenusurile se albesc" - cu siguranta era vorba de pus in alt vas pe baie de aburi, daca le pui direct in apa, asa cum se intelege, iese altceva sau poate nu iese !!!
Sidy e reteta mea preferata de pe vremea cand eram copil..si inca imi place...fur reteta de la tine si cand am posibilitatea o sa o fac..multuemsc si felicitari..arata tare bine!!!