Prajitura Noire

de RuxyRux in Prajituri, 1 Iul 2011 | 33769 vizualizari

COMENTARII (65)

gratziela 1

06.07.2011, 21:35

Ce bine arata! Ruxy, sunt un mic cersetor, fie-ti mila, doar o feliuta!

alice_ciobanu 1

07.07.2011, 12:28

prajitura asta e mai molipsitoare ca varsatul de vant, rujeola si toate alea boli contagioase e un scai in blogosfera culinara se tine ca riia de caine..nush cum sa ii mai zic...bai toata lumea face prajitura asta eu inca sunt in dilema s-o fac? sa n-o fac?
arata fain, e buna, nu?

diaconta 1

07.07.2011, 13:15

Alice,e la fel de buna precum arata sigur nu vei regreta daca o incerci,daca-ti place ciocolata,daca nu exista si varianta "Blanc"

alice_ciobanu 1

07.07.2011, 16:47

bai..o fac...gata!...nimic nu ma mai opreste....in weekend o pun de-o Noire

RuxyRux 1

09.07.2011, 13:02

Multumesc din suflet de aprecieri...a fost delicioasa cu adevarat

mirela_chicago 1

17.07.2011, 18:20

Ce bine arata , azi o fac si eu adica incerc sper sa nu dau gres cu ea, multumesc ca existati cu astfel de retete

RuxyRux 1

17.07.2011, 18:21

Mirela eu zic ca o sa iti iasa siguuur....si ai sa vezi cat e de buna

alice_ciobanu 1

25.07.2011, 14:19

Ruxy...am facut si eu praji asta
m-ati inebunit cu ea...asa ca..am comis-o si eu in wekendu asta
acu ma gandesc daca s-o bag si eu pe bucataras sau nu

RuxyRux 1

25.07.2011, 23:13

Alice astept cu nerabdare varianta ta...care sunt convinsa ca o sa ma faca sa o mai prepar o data

cocineraviajera 1

23.11.2011, 18:39

Daca e ciocolata, ma abonez si yo. Suna demential. O ador

babi5 1

01.03.2013, 16:12

sofiagrande 1

26.11.2013, 16:04

Prajitura se scoate cu biscuitii in sus? Gelatina se pune la bain-marie, intr-un vas gol, fara apa? Sosul se pune cand e cald? Multumesc

sofiagrande 1

26.11.2013, 16:09

Pot pune gelatina in lamina si nu granulata?

RuxyRux 1

26.11.2013, 17:15

Sofia, da, prajitura in momentul in care se va intoarce pe un platou va avea sus stratul de biscuiti, gelatina, am folosit-o cum scrie pe plic si chiar foi am avut...in reteta originala se prevede topirea ei in 150 ml apa, insa atentie nu se fierbe...succes

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 13:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni