Prajitura inteligenta

de madi_marin in Prajituri, 6 Oct 2010 | 24694 vizualizari

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

07.10.2010, 20:58

foarte buna o fac si eu de ceva timp a ta arata delicioasa hmmmmm

Adinacarla 1

09.10.2010, 15:06

un deliciu

daniela11 1

11.10.2010, 15:58

O DAU LA RECE SAU LA TEMPERATURA CAMEREI TE ROG RASPUNDE-MI URGENT EU AM FACUT-O ACUM DAR CAND PUN MANA ASA PE EA E CAM MOALE ASA TREBUIE SA FIE? URGENTTTTTTTTTTTTTTT

kamy 1

11.10.2010, 16:34

o lasi sa se raceasca la temp camerei

daniela11 1

11.10.2010, 16:36

DAR S-A ALES ASA DEASUPRA OARE DE CE?
CRED CA NU MI-A IESIT ORI OULE NU AU FOST BUNE NU STIU?SA MA INVETE CINEVA PLEASE

kamy 1

11.10.2010, 16:36

dup aceea poti sa o bagi in frigi.....fff moale nu trebuie sa fie...ai lasat-o o ora la foc mic in cuptor?oricum cand se raceste se mai intareste

daniela11 1

11.10.2010, 16:37

ORI TREBUIA INVARTITA BINE COMPOZITIA SAU LA FOC MAI MARE ASTEPT RASPUNS

daniela11 1

11.10.2010, 16:39

DA AM LASAT-O O ORA LA FOC FFF MIC

kamy 1

11.10.2010, 16:39

DANIELA 11 ...TI-AM RASPUNS..............LAS-O SA SE RACEASCA...SI APOI VEZI CE-I CU EA

kamy 1

11.10.2010, 16:40

ARE CREMA ...NORMAL SA FIE MOALE CALDA

daniela11 1

11.10.2010, 17:00

MS SI SCUZE DACA TE-AM STRESAT, ASA INTRU EU IN PANIK SCUZE

kamy 1

11.10.2010, 17:06

nu m-ai stresat deloc...am scris cu lit mari deoarece am crezut ca nu vezi ca ti-am raspunssper sa iasa praji

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mac, nuci si mere