Prăjitură cu vișine

de AlexJ in Prajituri, 8 Iun 2011 | 8461 vizualizari

COMENTARII (21)

LicutaMarin 1

08.06.2011, 14:09

prima si vreau o portie dubla...

elena1988 1

08.06.2011, 14:10

Dya Daniela Andrei 1

08.06.2011, 14:33

si eu! chiar astazi ma gandeam la visine!! nu am vazut inca pe piata

DIANA B 1

08.06.2011, 15:15


La visine , chiar nu rezist ... dai si mie ?

MotanLaOale 1

08.06.2011, 15:27

cu visine .....buna buna de ce trebuie tapetata cu pesmet hartia de copt ?

lia maria 1

08.06.2011, 15:31

foarte buna

adry88 1

08.06.2011, 16:16

delicios

Rocsi 1

08.06.2011, 17:09

doamne ce mai imi plac prajiturile cu visine

kamy 1

08.06.2011, 17:51

azi am vazut si eu visine in piata o sa incerc praji asta

AlexJ 1

08.06.2011, 18:09

@MotanLaOale- am tapetat cu pesmet pentru ca asa m-am obisnuit...imi place sa tapetez tava ( cand e nevoie ) cu pesmet decat cu faina..se face ca o crusta si nu se arde...

diaconta 1

08.06.2011, 19:16

apetisanta

ionela2682 1

08.06.2011, 19:20

Perfecta!

aziz 1

08.06.2011, 20:36

super imbietor

mena29 1

08.06.2011, 22:34

lilik 1

08.06.2011, 22:35

buna buna

AlexJ 1

08.06.2011, 22:35

jolygina 1

08.06.2011, 23:26

una dintre preferate

ela 1

09.06.2011, 01:31

ne facea mama cand eram mici,chiar voiam sa fac zilele astea,imi era dor...

mamaieelena 1

09.06.2011, 09:22

imi plce mult si eu o fac des

mirela0911 1

09.06.2011, 10:17

ce buna e, imi place

VeraLena 1

14.07.2019, 03:56

..........stimata "bucataras" care ai postat reteta,apoi la atatea explicatii chiar sa nu dai dimensiunea tavii sau formei si ce inseamna la matalutza "o cana"????????????eu si cred si altii detin cani sub diferite marimi chiar ce fel de "bucataras" esti ???????????Cel mai IMPORTAN in arta patiseriei este sa pastrezi garmajul ingredientelor la miime de milimetru,miime de milimetru se aude ?????????Ca doar nu ai postat reteta de ciorba de vacutza sau tocanitza de cartofi sa-ti permiti sa pui ce vor muschii matale !!!!!Chiar lasati-va de treaba daca sunteti atat de superficiale !!!! Sanatate si la mai putine astfel de retete !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu visine