Prajitura cu pere si visine

de Lau in Dulciuri, 14 Sep 2012 | 3382 vizualizari

COMENTARII (26)

Zamfira 1

14.09.2012, 22:26

HMMMMMMM ce bunatate, imi place mult de tot

Lau 1

14.09.2012, 22:27

- Andreea - 1

14.09.2012, 22:42

numai buna ar fi o feliutza acum...de ne dai...

Lau 1

14.09.2012, 22:49

MotanLaOale 1

14.09.2012, 22:52

Lorra 1

14.09.2012, 23:08

un deliciu

mirela0911 1

14.09.2012, 23:20

Buna

Denissa 1

15.09.2012, 06:58

Buna, buna

_Alina_ 1

15.09.2012, 08:35

O combinatie innebunitoare! yummy

lilik 1

15.09.2012, 09:36

Merisor 1

15.09.2012, 09:38

ce combinatie!!

jolygina 1

15.09.2012, 10:04

Bya Ralu 1

15.09.2012, 10:22

ce buna e

Rocsi 1

15.09.2012, 10:49

Iau o bucatica sa ma indulcesc

ANNA_46 1

15.09.2012, 11:24

Mmmm......ce bunatateeee

gaby_gabytza 1

15.09.2012, 11:27

Ce bn arata

Lau 1

15.09.2012, 13:39

multumesc

laura_n 1

15.09.2012, 14:36

excelenta, cat de gustoasa, merita sa o fac si eu, dar cu alte fructe in loc de pere

Lau 1

15.09.2012, 18:24

JamilaCuisine 1

15.09.2012, 19:57

mmmmmmmmmm foarte bun

Lau 1

15.09.2012, 21:21

adry88 1

16.09.2012, 14:50

buna

Lau 1

16.09.2012, 21:20

olivee 1

17.09.2012, 11:20

Lau 1

17.09.2012, 13:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu pere si ciocolata