Prajitura cu pepene galben

de Xandrinne in Prajituri, 11 Aug 2011 | 13866 vizualizari

COMENTARII (16)

diaconta 1

11.08.2011, 21:04

ce culoare,ce aroma

marieta 1

11.08.2011, 21:05

cred cai bun rau!!!!!!!!!!!!!!!!

adry88 1

11.08.2011, 21:07

place

Rocsi 1

11.08.2011, 21:14

Bunica 1

11.08.2011, 21:26

Nu poate fi decat ......foooarte buna !

Lau 1

11.08.2011, 21:29

place

alinutzika 1

11.08.2011, 21:37

tare buna

RuxyRux 1

11.08.2011, 21:53

Cu pepene galben nu am mancat niciodata...arata foarte foarte bine

lilik 1

11.08.2011, 22:07

minunata praji

Dya Daniela Andrei 1

11.08.2011, 22:35

trebuie sa fie delicioasa!!!! Ador pepenele galben

Xandrinne 1

11.08.2011, 23:32

Va multumesc! A fost o prajitura interesanta, gustoasa si galbena, galbena

Mihaela11_jo 1

11.08.2011, 23:57

Foarte apetisanta

LUK 1

12.08.2011, 11:50

sigur delicioasa

DIANA B 1

12.08.2011, 11:52

DAr ma bag la o felita , daca faci si cu rosu ... ma intelegi Alex , daca nu esti nici tu fan pepene galben

mirela0911 1

12.08.2011, 12:38

excelenta trebuie sa fie

vergi 1

14.08.2011, 22:49

pufoasa,aspectuoasa,dar nici eu nu-s fan pepene galben

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Nicoleta