Prajitura cu morcov (de post)

de _Alina_ in Prajituri, 23 Noi 2012 | 15311 vizualizari

COMENTARII (38)

_Alina_ 1

23.11.2012, 16:02

Multumesc Dana, Lau & Sylvia!

laura_n 1

23.11.2012, 17:36

mamaieelena 1

23.11.2012, 18:01

elucubratiiculinare 1

23.11.2012, 19:53

waw! Interesant

Bunica 1

23.11.2012, 20:05

Teo 1

23.11.2012, 21:38

mi se pare asa de interesanta...! abia astept sa o incerc!dar,ciocolata e de post?

Bya Ralu 1

23.11.2012, 23:38

adasev12 1

24.11.2012, 00:05

interesant

Valclaudia 1

24.11.2012, 06:35

foarte interesanta reteta!

_Alina_ 1

24.11.2012, 11:41

Multumesc dragelor!

@ Teo- ciocolata cu procent mare de cacao (55%, 75 %, 85 %) este de post. Citeste totusi ingredientele de pe ambalaj ca sa fii sigura

Criss 1

24.11.2012, 20:23

Waaaw, la cat de bine arata n-ai zice ca e de post.

diana_k 1

26.11.2012, 09:13

interesanta reteta, de ce e nevoie sa congelezi banana??

_Alina_ 1

26.11.2012, 09:38

Multumesc Criss!
Diana nu e musai sa o congelezi, dar asa se oxideaza mai greu Am facut ieri crema cu banane proaspete si a iesit foarte bine. In schimb la crema proaspata am adaugat muuulta zeama de lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tavalita de post