Prajitura cu mere si aluat ras (de post)

de Rocsi in Prajituri, 3 Dec 2012 | 12817 vizualizari

COMENTARII (54)

Rocsi 1

03.12.2012, 20:46

La fel zic si eu Meri

Rocsi 1

03.12.2012, 20:46

Dey multumesc..

Rocsi 1

03.12.2012, 20:46

Laura

Rocsi 1

03.12.2012, 20:47

Caroline este foarte buna

Rocsi 1

03.12.2012, 20:47

Alina multumesc mult si te rog sa servesti

Rocsi 1

03.12.2012, 20:47

Ma bucur Geanina

Rocsi 1

03.12.2012, 20:48

Este, este Timea

Rocsi 1

03.12.2012, 20:48

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

03.12.2012, 20:48

Ionela iti multumesc

Rocsi 1

03.12.2012, 20:48

Bianca ma bucur ca iti place

Rocsi 1

03.12.2012, 20:49

Poliana multumesc

Rocsi 1

03.12.2012, 20:49

Dia multumesc pentru apreciere

Rocsi 1

03.12.2012, 20:49

Asa e Laura

Rocsi 1

03.12.2012, 20:49

Corina

Rocsi 1

03.12.2012, 20:49

Multumesc Buni

Rocsi 1

03.12.2012, 20:51

Padre in timpul postului fac doar deserturi de post pentru ca mama il tine in intregime si nu imi place sa fac si sa nu manance si ea.La mancare mai fac si de frupt, dar asa cat mananc eu si prietenul pe loc.

Rocsi 1

03.12.2012, 20:51

Joly

Rocsi 1

03.12.2012, 20:51

Daria multumesc mult

Rocsi 1

03.12.2012, 20:51

Dana

Rocsi 1

03.12.2012, 20:52

Mon

Rocsi 1

03.12.2012, 20:52

Corina241 multumesc mult

Rocsi 1

03.12.2012, 20:52

Anna multumesc

Rocsi 1

03.12.2012, 20:52

Lau

Rocsi 1

03.12.2012, 20:53

Zamfira

Rocsi 1

03.12.2012, 20:53

Ce ma bucur ca iti place ruxy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]