Prajitura cu gris (fara oua)

de deyutzky in Dulciuri, 9 Aug 2015 | 17939 vizualizari

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

09.08.2015, 18:38

foarte faina, imi place!

MotanLaOale 1

09.08.2015, 18:41

Valclaudia 1

09.08.2015, 18:45

o sa incerc si eu aceasta reteta. Ce pufos e rezultatul...

- Andreea - 1

09.08.2015, 18:55

-Licurici- 1

09.08.2015, 18:55

Ce frumos a crescut!

deyutzky 1

09.08.2015, 18:58

deyutzky 1

09.08.2015, 19:02

Claudia, sper sa-ti placa Eu am pregatit-o de 2 ori pana acum si inca se mai cere!

Merisor 1

09.08.2015, 19:06

Ce pufosenie faina!

Bya Ralu 1

09.08.2015, 21:41

Bună

Cris2711 1

10.08.2015, 10:10

Rocsi 1

10.08.2015, 20:49

Vreau o bucatica!

mirela0911 1

11.08.2015, 14:58

Buna de tot!

RuxyRux 1

12.08.2015, 19:44

Ce deliciu Dey drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem (Tips by Miha)