Prajitura cu gem si bezea

de ionela2682 in Prajituri, 20 Ian 2012 | 16510 vizualizari

COMENTARII (29)

DIANA B 1

26.01.2012, 12:16

Ionela , si la tine ... cata faina a cuprins , cu aprox .
Bezeaua nu ti s-a lasat deloc dupa coacere , norocoasoooooo

ionela2682 1

26.01.2012, 12:36

Dar in schimb a fost cam putina bezea.!!!!

ionela2682 1

26.01.2012, 12:37

Faina..pai nu stiu exact. .cat intra sa iasa un aluat potrivit ce poate fi intins in tava sa nu se lipeasca de maini

corina241 1

29.01.2012, 15:47

Foarte buna, Este pe gustul meu,cu bezeaputina,deci,sa nu fie stratul foarte gros

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro