Prajitura cu foi si dovleac

de Merisor in Prajituri, 18 Dec 2013 | 11571 vizualizari

COMENTARII (72)

Merisor 1

19.12.2013, 08:35

Va multumesc! Miuta
Adina

Merisor 1

19.12.2013, 08:35

Claudia

Miha 1

19.12.2013, 08:39

Foarte faina prajitura ta!

Am si eu un dovleac ce-am tot zis ca-l fac dar n-am mai apucat si-acu ma uit la prajitura ta si-mi pare rau!

- Andreea - 1

19.12.2013, 08:47

Merisor 1

19.12.2013, 09:08

Miha, da-l pe razatoare, pregateste-l pe foc cu zahar si il pui in borcan, il inchizi bine, il lasi sa se raceasca si il tii la frigider pana te hotarasti sa faci un dulce bun cu el.

Merisor 1

19.12.2013, 09:08

Andreea

anca_rm 1

19.12.2013, 09:15

ce faina e prajitura asta Maria , imi place tare mult

Miha 1

19.12.2013, 09:29

mi-e cam lene tu Meri...

mamaieelena 1

19.12.2013, 10:27

mmm ce buna este

Merisor 1

19.12.2013, 10:39

He,he, Miha )) cunosc!
Am avut niste mere pe balcon si zi de zi mi-am spus ca o sa le prepar la borcan pentru mai tarziu si le-am preparat la cos cu ocazia curateniei generale

Merisor 1

19.12.2013, 10:40

Multumesc, Anca!
Elena

Pushaa 1

19.12.2013, 11:02

Merisor 1

19.12.2013, 11:05

Pusha

Anett 1

19.12.2013, 16:34

suuuper!

diaconta 1

19.12.2013, 16:50

Merisoaro,cred ca ne-ai pus gand rau

Geanina87 1

19.12.2013, 18:03

mena29 1

19.12.2013, 20:25

Ce bunatate ai facut tu aici!

gaby_gabytza 1

19.12.2013, 21:56

MonaMimi 1

20.12.2013, 10:11

laura_n 1

22.12.2013, 12:40

nebunie maxima! nu mai fug de dovleac )

AnyCostescu 1

23.12.2013, 21:38

reisnaor_2006 1

25.03.2014, 13:28

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Ducesa"