Prajitura cu cocos

de Sylvia in Prajituri, 30 Ian 2010 | 7711 vizualizari

COMENTARII (15)

Adinuta 1

30.01.2010, 23:49

mihaelar63 1

31.01.2010, 00:23

sylvia , asta se numeste lovitura sub centura , de la asa ceva nu pot sa ma abtin

Adinacarla 1

31.01.2010, 00:37

yam, yamvreau si eu macar o bucatica mica te rog

Miha 1

31.01.2010, 01:05

Super! Dar nuca de cocos ne-pudra nu-i buna?

madi_marin 1

31.01.2010, 09:11

Miha....cred ca daca pui fulgii la robot...ii faci pudra rapid ( ca si zaharul sau stiu eu...nuca)....

madi_marin 1

31.01.2010, 09:13

arata delicios prajitura......la favorite cu ea. si mai asteptam idei simple si delicioase de prajiturele de la tine, Sylvia.....

luminita20_2006 1

31.01.2010, 10:16

o prajitura f buna

Brindusa 1

31.01.2010, 11:37

te rog, fara prafuri de budinci

Sylvia 1

31.01.2010, 12:01

Ma bucur ca va place prajitura,e ste delicioasa

Sylvia 1

31.01.2010, 12:03

Miha merci de sesizare, am modificat e cocosul acela maruntit normal nu pudra cum se intelegea, am tradus eu in capul meu pudra, ca aici asa se numeste ala fulgi mici (cum se gaseste in Romania) ca mai este fulgi care e chiar fulgi mari si se foloseste la decor.. merci ca ai observat

Sylvia 1

31.01.2010, 12:05

Madi scuze, am si editat, lasa fulgii aia mici intregi ca ok, aici fulgi se numeste cocosul cu fulgi mari, niste fasii mai mari, lungi si contorsionate de asta am scris pudra
O sa mai pun ce retet de praji simple am eu dupa retette de aici ca sincer nu fac f des dulciuri

Sylvia 1

31.01.2010, 12:08

Brandusa stiu ce zici tu, ca ideal ar fi sa nu punem nimic decat ingrediente naturale, sincer eu mai folosesc si si mananc budinca sau ceva ca si ea, crema patiser se numeste. Gatesc si folosesc f mult bio, de la legume la faina, carne cumpar la anumite sortimente numai bio....dar dau yama si in budinci si alte cele. Cred ca poti sa inlocuiesti cu succes budinca cu amidon de porumb

Rocsi 1

31.01.2010, 12:44

bun ,tare bun .....

Bunica 1

31.01.2010, 21:58

Parerea mea este ca merge si o crema de vanilie. Super reteta !

Sylvia 1

31.01.2010, 22:32

Bunica cred ca ar merge si o crema de vanilie dar facuta probabil cu mai mult amidon sa ramana mai tare, poate data viitoare cand fac retet incer, oricum combinatia intre blat de cocos si vailie e foarte reusita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake dietetic cu biscuiti - Dukan