...Si tu tot toata iarna ramai la mine?.......Miha, la tine vin iau praji , te iau si pe tine si plecam la fetele care au pus muraturi pentru iarna ca eu una nu prea am pus mare lucru tre sa recunosc
medi, io sa fiu in locul tau,macar nu m-as mai lauda. io chiar nu stiu ce faci toata ziua de nu ai pus muraturi. ma tot intreb...ma intreb...si nimic...
arata foarte bine .... sa sti ca la fel am patit si eu cu glazura duo de la dr Oethker, nu mi-a ajuns nici pe jumatate chec...d-apoi pe ditamai mare prajitura .... si ce sa spun de duo ...s-a facut tot unul singur .........
Ada, dimpotriva...laptele e mai concentrat. Nu e gros ca o smantana, dar nici lichid ca si laptele. Are gust intens de lapte. Nu stiu cum sa zic fara sa ma pierd in explicatii.
mai ai prajitura din asta de mai ,Gaby?....cred ca da , ai tinut-o la congelator si mai tai cate o feliuta din cand in cand si apoi ne aduci si noua aminte ca tu in mai ai facut o prajitura
Nu'i bai ca-i zburlita prajitura Miha mie-mi place si daca nu ne spuneai nici nu observamnici eu nu auzisem de lapte evaporat si m-a apucat rasullas furculite sa manance poftioasele astea
mai ai prajitura din asta de mai ,Gaby?....cred ca da , ai tinut-o la congelator si mai tai cate o feliuta din cand in cand si apoi ne aduci si noua aminte ca tu in mai ai facut o prajitura))))))))))
dar nu a fost ceva sa nu imi placa. am topit-o si-am pus-o normal. prajitura avea dimensiunile unui chec si mi-a ajus sa pun deasupra. ca si consistenta la fel, nu mi-a parut cu nimic.."anormala"))