Prajitura cu caise si bezea

de miremirc in Prajituri, 6 Iul 2011 | 27284 vizualizari

COMENTARII (18)

Miha 1

06.07.2011, 10:22

Ce bine arata!

Rocsi 1

06.07.2011, 10:39

ce faina si ce buna

lilik 1

06.07.2011, 11:57

oauu cum arata de fain

deyutzky 1

06.07.2011, 11:58

diaconta 1

06.07.2011, 12:43

ce frumoasa si delicata este iar cu caise e delicioasa

Lau 1

06.07.2011, 13:00

delicioasa

monike 1

06.07.2011, 13:46

Sidy 1

06.07.2011, 15:19

Ce buna trebuie sa fieeeeee Mai ai ?

aziz 1

06.07.2011, 16:11

arata minunat

Anamaria7 1

06.07.2011, 17:36

suuper!

ionela2682 1

06.07.2011, 20:51

LicutaMarin 1

06.07.2011, 20:57

adry88 1

06.07.2011, 21:11

delicioasa

AlexandraO 1

06.07.2011, 21:22

Si dupa ce ai pus bezeau, ce faci ? Cat timp mai tii la cuptor ? Tii usa cuptorului deschisa ?
Nu se arde prajitura ?

mirela0911 1

06.07.2011, 21:33

Ce faina-i praji favo

miremirc 1

06.07.2011, 21:59

AlexandraO : dupa ce am pus bezeaua peste prajitura coapta, mai lasam tava in cuptorul incins cam 5 minute(pana se intareste putin bezeaua); usa cuptorului e inchisa si nu se arde prajitura ; daca ti-e frica ca se va arde prajitura nu o lasi sa se coaca decat pe treisfert si apoi pui bezeaua ; incearc-o si vei vedea ca e foarte simpla ....

mamaieelena 1

07.07.2011, 17:20

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]