Prajitura cu branza si visine

de diaconta in Prajituri, 20 Mar 2011 | 14454 vizualizari

COMENTARII (89)

Lau 1

20.03.2011, 14:41

ce frumoasa e si ce bine arata

elena1988 1

20.03.2011, 14:42

ce bine arata

Mihaela11_jo 1

20.03.2011, 14:43

Absolut superba; de gust nici nu mai vorbesc
la fav

Rocsi 1

20.03.2011, 15:24

dia un adevarat deliciu....salivez uitandu-ma la monitor ..bravo!!

nadina73 1

20.03.2011, 15:41

diaconta 1

20.03.2011, 16:15

Mihaela ti-o recomand cu drag,nu e complicata si e foarte buna

diaconta 1

20.03.2011, 16:16

Nadina ce dor imi era de tine

diaconta 1

20.03.2011, 16:16

Rocsi,tare buna este

diaconta 1

20.03.2011, 16:17

Lau Elena multumesc

kamy 1

20.03.2011, 17:00

f bine arata

diaconta 1

20.03.2011, 17:02

Kamy,e la fel de buna precum arata ...iar eu la fel de modesta cum ma stiti

MIUTA 1

20.03.2011, 17:08

Wooouuuuu ce bine arata,suuuuper,imi place

diaconta 1

20.03.2011, 17:26

Miuta e foarte buna si am gasit o branza excelenta,foarte proaspata si dulce

kamy 1

20.03.2011, 17:29

de buna nu am mai zis ca era evident la ce-ai bagat in ea

kamy 1

20.03.2011, 17:30

eu le am cu aspectul..la chestia asta trebuie sa mai lucrez.....eu

Ina 1

20.03.2011, 17:39

uite ce-am ratat... Arata minunat!
Pot sa fiu eu fluturasul ?

diaconta 1

20.03.2011, 17:40

Ina poti

diaconta 1

20.03.2011, 17:41

Kamy,tu gatesti excelent iar la aspect si eu mai am mult de invatat

lilik 1

20.03.2011, 17:42

ce bunatateeee

kamy 1

20.03.2011, 18:14

dia.... parca ziceai ca nu bei

diaconta 1

20.03.2011, 18:25

Kamy

kamy 1

20.03.2011, 18:30

dia...nu m-ai inteles?

diaconta 1

20.03.2011, 18:49

Kamy,n-am inteles cum am ajuns la bautura

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:15

super!!!!!!!arata demential!!!

diaconta 1

20.03.2011, 20:22

Dana multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura martisor