Prajitura cu branza dulce

de jolygina in Prajituri, 10 Sep 2010 | 13179 vizualizari

COMENTARII (12)

Corinuta 1

10.09.2010, 10:17

Oh mama, ce de branza! Cu siguranta e buna!

Bucataras Medi 1

10.09.2010, 10:18

mmm.............tare buna trebuie sa mai fie............

silvi0ara 1

10.09.2010, 10:26

Am venit.

jolygina 1

10.09.2010, 11:02

cu incredere luati tru toata lumea

Rocsi 1

10.09.2010, 11:12

am venit si aici sa ma servesc

Dana Cristea - pusikmea 1

10.09.2010, 11:42

nadina73 1

10.09.2010, 16:44

cu branza super buna deci pap de la tine o bucata

jolygina 1

10.09.2010, 21:55

poti sa papi si 2 chiar trei nadina

Teo 1

10.09.2010, 22:08

sigur e gustoasa, vad ca ai pus branza din belsug !

mimmi 1

10.09.2010, 23:02

Ce bine arata

jolygina 1

12.09.2010, 03:10

da am pus branzica 500g dar i-a dat consistenta firsca lichida care am pus-o am aflat reteta aceasta cu frisca de la o batranica si vad ca a dat roade
am fact-o seara si pana-n ora 12 nu mai era nimic a fost bataie pe ea

Rahela Velicu 1

26.12.2017, 22:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foaie de napolitana si blat cu nuca