Prajitura amandina

de Laly in Prajituri, 6 Mai 2010 | 25970 vizualizari

COMENTARII (43)

Pasiune pentru bucatarie 1

08.05.2010, 16:44

am facut-o azi e fff buna!luni pun poze sa vedeti ce a iesit

biancas76 1

05.07.2010, 19:09

Tare bine ti-a iesit!!! Nu am facut-o niciodata cu toate ca imi place.

mena29 1

05.07.2010, 20:19

Laly,am auzit ca e vorba de daruit ceva si am venit repejor,cu furculite cu tot si cand am vazut ce minunatie ai facut am topit pe loc o bucatoaie

adinaciosescu 1

07.07.2010, 23:52

si eu o cumpar ca fraiera... si mai dau si 3,50 lei pe bucata....Gata...de-acu au sa dea faliment cu cofetaria lor...

Laly 1

08.07.2010, 00:06

Bitza abia astept pozele.

Laly 1

08.07.2010, 00:07

Bianca nici eu nu facusem niciodata.Merita sa incerci.

Laly 1

08.07.2010, 00:08

Mena te astept

Laly 1

08.07.2010, 00:09

Adina de ce nu incerci s-o faci?

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 00:40

merita incercata

Adinuta 1

07.01.2011, 00:47

pfff, de cand n-am mai mancat o amandina

RuxyRux 1

07.01.2011, 10:47

Si preferata mea...multumesc

MIUTA 1

07.01.2011, 11:33

Criss 1

07.01.2011, 12:58

Moama ce faina si ciocolatoasa e!

Cris2711 1

07.01.2011, 13:03

tanyapatap 1

07.01.2011, 13:23

Mitinita 1

07.01.2011, 14:17

mie asa-mi curg cum se prelinge glazura pe amandina

diaconta 1

07.01.2011, 21:27

m-ati inebunit cu amandinele astea super arata

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 20:40

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Flodni