Prajitura Amandina

de Anamaria Cook in Prajituri, 14 Noi 2012 | 19805 vizualizari

COMENTARII (24)

Merisor 1

14.11.2012, 22:56

Wow, cum arata!

MotanLaOale 1

14.11.2012, 22:57

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:02

Multumesc Merisor

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:03

Motan!!!

diaconta 1

14.11.2012, 23:06

Ce frumos ti-a iesit Ana

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:12

Multumesc Dia

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 23:13

arata foarte bine!

Dana_Retetegg 1

14.11.2012, 23:17

Delicioasa!!

mamaieelena 1

14.11.2012, 23:18

buna rau

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:18

Multumesc Elena,

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:19

Retetegg intradevar delicioasa!!!

Cris2711 1

15.11.2012, 00:28

arata extraordinar de bine,felicitari!

Denissa 1

15.11.2012, 05:34

Bunaciune curata

Poliana 1

15.11.2012, 08:40

E super, arata de vis!!

Lau 1

15.11.2012, 08:46

superb arata

dobrezaira 1

15.11.2012, 09:21

ciocolatoasa

_Alina_ 1

15.11.2012, 09:52

Delicioase!

elucubratiiculinare 1

15.11.2012, 10:04

yammy

Criss 1

15.11.2012, 10:11

Delicioase amandinele tale. Mie nu mi-a iesit crema asa neagra niciodata desi tot ciocolata amaruie am folosit.

Rocsi 1

15.11.2012, 11:05

Ce as savura o ciocolatoasa din asta

Anamaria Cook 1

15.11.2012, 15:22

Multumesc tare mult tuturor.!!!

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:23

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 11:41

ce deliciu

Ligia Bxl 1

22.11.2012, 13:11

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Amandine