Porumb picant

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2014 | 2998 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

02.10.2014, 15:41

Nu va sfiiti este inca cald

Panacris 1

02.10.2014, 15:42

Ingenioasă ideea! Am văzut și eu poza aceea

mihaelar63 1

02.10.2014, 15:43

Cristina astept replica ta Sunt curioasa tu cum interpretezi imaginea

Bya Ralu 1

02.10.2014, 15:54

Bun

reisnaor_2006 1

02.10.2014, 16:04

foarte bun

- Andreea - 1

02.10.2014, 16:04

Ce idee super

MotanLaOale 1

02.10.2014, 16:05

bun bun

Gherca Daniela 1

02.10.2014, 16:07

foarte bun si interesant!

deyutzky 1

02.10.2014, 17:52

like

Constelatialeu 1

02.10.2014, 17:58

Ia stulete neamule,e ieftin...

Valclaudia 1

02.10.2014, 18:11

ma asez si eu la rand, dupa Cleme ))))))

anca_rm 1

03.10.2014, 08:35

MOKUSKA 1

03.10.2014, 08:59

pai se putea sa nu imi faci pofta? E dementiala!!!!

dantes 1

03.10.2014, 10:05

Interesant

Ina 1

21.07.2016, 10:27

interesant

mihaelar63 1

21.07.2016, 10:33

Ina , merge bine si la gratar cu o bere rece langa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si sare