Plov "плов"

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2009 | 29229 vizualizari

COMENTARII (5)

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:01

Carne de pui?????
Original e cu carne de berbec!
Sau n-ai vrut sa fie mancarea atat de grasa incat cei care o mananca vor fi obligati sa bea ceai fierbinte citeva ore ca sa nu aibe probleme cu "digestia"!!!

Sper ca nu te superi pe mine ca tot timpul te "trag de maneca"!

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:17

vrei sa-ti trimit poze cu plov? da-mi adresa de mail!

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:18

Как готовить узбекский плов.

http://www.youtube.com/watch?v=CRnxWuBvc4E&feature=fvw

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:34

Uzbek mamas and respectable cooks only make plov using lamb fat. Who can argue? Lamb fat is tasty and the calories would be lost otherwise. In Uzbekistan they use lamb tail fat, called kudryuka !!!! citat din: http://fxcuisine.com/default.asp?language=2&Display=97&resolution=high

luminita20_2006 1

05.06.2009, 17:50

da aici ai dreptate....dar la mine nu se mananca carne de oaie.....uzbecii mananca asa...de aceea am optat sa pun reteta cu carne de pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]