Placintele din piure de cartofi

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 12790 vizualizari

COMENTARII (20)

kukibella 1

13.08.2013, 17:49

Ligia Bxl 1

13.08.2013, 17:51

credeam ca te scuzi ca au disparut si candcolo le mancasei hai da si mie ce a mai ramas

laura_n 1

13.08.2013, 17:58

sunt foarte gustoase

Angelina_Elena 1

13.08.2013, 18:13

Super bune!=D<

MotanLaOale 1

13.08.2013, 18:20

Merisor 1

13.08.2013, 18:32

Interesanta reteta!

Corinuta 1

13.08.2013, 18:36

Multumesc Kuki!

Corinuta 1

13.08.2013, 18:37

Ligia, nu le-am mancat, doar reteta a disparutda am mai scris-o o data nah!

Corinuta 1

13.08.2013, 18:37

Multumesc Laura Elena Motanel

Corinuta 1

13.08.2013, 18:40

Ce sa fac Meri, ma adaptez si eu la ce se gateste pe aici Tot cu piureul asta se mai fac si niste galuste, odata poate o sa fac si din alea!

Bya Ralu 1

13.08.2013, 18:40

bune

ralu_ca 1

13.08.2013, 18:52

simona72 1

13.08.2013, 18:59

Faina idee!!!

Bunica 1

13.08.2013, 19:17

Buna idee!

diaconta 1

13.08.2013, 20:16

cred ca's foarte bune

Corinuta 1

13.08.2013, 20:50

Multumesc Bya Ralu Simo Bunica Dia
S-au mancat toate, aproape pe loc, ma gandesc ca-s bune

Rocsi 1

13.08.2013, 21:30

Cat de bune or fi. Bravo Corinuta

Corinuta 1

13.08.2013, 22:53

Mersi Rocsi draga!

epurasha2bb 1

14.08.2013, 10:16

mihaelar63 1

26.08.2013, 00:32

Nimic nu se pierde , totul se transforma !!!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc