Placinte umplute

de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 10125 vizualizari

COMENTARII (30)

LUK 1

25.03.2011, 18:42

pap si eu

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 18:51

cu cea mai mare placere luk

elena1988 1

25.03.2011, 19:33

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 19:52

pupici elena

Rocsi 1

25.03.2011, 20:01

jolygina 1

25.03.2011, 20:04

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 20:05

rocsi, multumesc

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 20:06

jolygina

MotanLaOale 1

25.03.2011, 20:32

bune bune

RuxyRux 1

25.03.2011, 22:07

Suuuuuuper buuune

Dya Daniela Andrei 1

25.03.2011, 22:08

si o portie mica!

silvi0ara 1

25.03.2011, 22:21

Si eu as vrea macar una.

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 22:45

motanlaoale, multumesc

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 22:46

ruxyrux, chiar sunt bune

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 22:46

dya daca este mica, sunt de acord

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 22:47

da silvi0ara te rog sa te servesti

diaconta 1

25.03.2011, 22:53

ce buuuuuuune
nu stiam ca testul "scobitorii" se aplica si la ulei

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 23:18

multumesc diaconta
este eficienta scobitoarea asta nu?
sa incerci

deyutzky 1

25.03.2011, 23:47

lilik 1

26.03.2011, 00:41

bune bune

aziz 1

26.03.2011, 07:42

bucatarimcudiana 1

26.03.2011, 11:31

deyutzky, pupicei

bucatarimcudiana 1

26.03.2011, 11:31

lilik sunt grozave

bucatarimcudiana 1

26.03.2011, 11:32

aziz esti as shik
multumesc de aprecieri

Lau 1

26.03.2011, 15:16

buneee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou - aperitiv