Placinta rustica cu ceapa verde si telemea

de RalucaIrina in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2011 | 7507 vizualizari

COMENTARII (17)

La Ancuta 1

02.06.2011, 14:06

kamy 1

02.06.2011, 14:10

tare buna vin cu berea

MotanLaOale 1

02.06.2011, 14:28

buna buna

RalucaIrina 1

02.06.2011, 15:19

Multumesc, chiar ca ar merge o bere Kamy

marcela1979 1

02.06.2011, 15:23

buna buna vreau o felie

adry88 1

02.06.2011, 16:31

ionela2682 1

02.06.2011, 16:32

RalucaIrina 1

02.06.2011, 18:59

cu cea mai mare placere carla

mamaieelena 1

02.06.2011, 19:48

Lau 1

02.06.2011, 22:33

place

MIUTA 1

02.06.2011, 23:03

Ina 1

02.06.2011, 23:04

Anamaria7 1

03.06.2011, 00:39

deyutzky 1

03.06.2011, 14:30

foarte frumos arata

divainbucatarie 1

03.06.2011, 16:52

RuxyRux 1

03.06.2011, 22:12

Foarte foarte buna

Cris2711 1

11.10.2011, 18:39

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu trei feluri de branza si ceapa verde