Placinta englezeasca cu pui

de Rocsi in Pui, 15 Oct 2011 | 5298 vizualizari

COMENTARII (29)

adasev12 1

15.10.2011, 21:53

primaaaaaaaa rocsicuto, umple-mi farfuria

Ina 1

15.10.2011, 21:59

Cred ca e delicioasa

Bucataras Medi 1

15.10.2011, 22:03

vreau si eu o portie babana ..................

gaby_duceag 1

15.10.2011, 22:13

Angelina_Elena 1

15.10.2011, 22:32

foarte frumos arata,vreau si eu o portie

mirela0911 1

15.10.2011, 23:00

cred ca a iesit o bunatateeeee

danakarin 1

16.10.2011, 00:27

si a ramas asa zemos....

Sidy 1

16.10.2011, 07:26

Deci...trebuie testata reteta ca deja imi ploua in gura....

Denissa 1

16.10.2011, 07:49

grozava pot sa gust putin?

aziz 1

16.10.2011, 10:20

Grozava,grozava,grozava!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rocsi 1

16.10.2011, 11:00

-multumesc dragele mele...daca aveti ocazia testati-o ca merita
-danakarin poti sa o scazi mai mult cand e pe aragaz daca nu o vrei zemoasa..noua ne place putin mai zemoasa

DIANA B 1

16.10.2011, 11:03

Ce interesanta reteta , mai fata coscodina

Lau 1

16.10.2011, 11:33

pot sa vin la tine la masa

Cris2711 1

16.10.2011, 11:34

Rocsi scump si drag tot mai multe bunatati ne oferi

adry88 1

16.10.2011, 13:45

foarte bun

deyutzky 1

16.10.2011, 13:53

Rocsi 1

16.10.2011, 19:07

-multumesc mult diana
-lau,eduard,dey multumesc
-cris drag multumesc..imi dau si eu silinta sa mai fac cate ceva bun

diaconta 1

16.10.2011, 22:06

ia te uita ce mancare sofisticata a facut

Rocsi 1

16.10.2011, 23:13

nu e sofisticata dia,doar delicioasa

RuxyRux 1

16.10.2011, 23:13

Cred ca e nemaipomenita Rocs scump!!!

Kori 1

16.10.2011, 23:32

eu am mancat in...Anglia, deci chiar englezeasca e desi aluatul era diferit, dar a ta arata super

Rocsi 1

17.10.2011, 11:01

-ruxy e super super buna
-multumesc kori..banuiesc ca ei faceau un aluat mai alfel ,si nu au folosit foietaj,dar e foarte buna si asa

alinutzika 1

17.10.2011, 15:55

arata f bine

MIUTA 1

17.10.2011, 17:44

Tare buna,imi place

Rocsi 1

17.10.2011, 20:03

-alina,miuta multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor in vas acoperit