Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu sunt jandarm dar vreau sa fiu tratata la fel cum ii tratez eu pe ceilalti. Nu o sa reinventez eu roata dar pot sa o cizelez dandu-i alta forma, alta culoare si poate alta utilizare. La fel si cu miile de retete pe care le-am citit pana acum. Daca gasesc una care sa-mi excite papilele numai citind-o si o prepar oferindu-va impresiile mele, este pentru faptul ca vreau in felul acesta sa decantez dupa bunul meu plac retetele adevarate din noianul de prezente. Iar daca la una sau alta mai adaug, mai modific cate ceva, consider ca este aportul meu la noua prezentare. In afara de textul literar pe care il folosesc ca indrumar in preparare am o experienta care ma indreptateste sa consider majoritatea retetelor postate de mine ca purtandu-mi amprenta. Daca reteta este clasica, folosita de multi ani de zile, inventata din cine stie ce timpuri imemoriale, modul de preparare, textul de prezentare si fotografiile sunt proprietatea mea si a sotului meu si pentru preluarea si folosirea lor consider de bun simt sa se primeasca acordul nostru. Daca modul de prezentare va face pe voi, prietenele mele, sa alegeti aceeasi reteta este bine venit, si-a atins scopul si ma bucura din suflet. Sper ca nu se incheie aici colaborarea noastra, dar la fel de bine sper ca am fost suficient de clara in ceea ce am vrut sa va transmit. Nu vreau sa ma credeti drastica ci doar ferma. Si ca mine sunteti toate mai mult sau mai putin, desi unele nu o constientizati.
Imi place ceea ce fac, pun suflet si ma implic destul de mult incat sa trec cu vederea lucruri pe care oricine altcineva nu le-ar lasa neamendate.