Placinta de carne cu ciuperci

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2011 | 10448 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

10.03.2011, 14:08

buna

cismaru_nicoleta 1

10.03.2011, 14:12

Suna super bine ce ai pus aici.... ....era si mai frumos daca aveai poza cu sectiunea aici la poza principala,,,cred ca arata bestial...

elena1988 1

10.03.2011, 14:18

La Ancuta 1

10.03.2011, 15:39

cred ca e tare buna

Panacris 1

10.03.2011, 15:51

Pai pana sa fac poze la platoul cu placinte, s-au mancat . Data viitoare cand o fac voi adauga poza. Multumesc pentru aprecieri.

mirela0911 1

10.03.2011, 15:57

Cred ca a fost tare buna

Rocsi 1

10.03.2011, 19:02

e buna..eu am facut dar cu aluat foietaj

LUK 1

10.03.2011, 23:41

delicioasa

Panacris 1

11.03.2011, 13:24

Multumesc de aprecieri

ralu_ca 1

19.10.2013, 14:57

super buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirala cu branza