Placinta cu cartofi si carne

de Miha in Vita, 21 Dec 2014 | 10654 vizualizari

COMENTARII (25)

T I M E A 1

21.12.2014, 22:15

vai ce imi place vasul

jolygina 1

21.12.2014, 22:17

Ce bine arata =D

Corinuta 1

21.12.2014, 22:17

ne-ai adus mancare?

iry-gabriela 1

21.12.2014, 22:21

ce bun trebuie sa fie

MotanLaOale 1

21.12.2014, 22:21

buna buna

Miha 1

21.12.2014, 22:31

multumesc

Miha 1

21.12.2014, 22:31

Timi Da' nu-i mov!?

Miha 1

21.12.2014, 22:32

Corina, eu zic sa nu va lasati in baza mea!

T I M E A 1

21.12.2014, 22:39

Miha nu-i bai imi place si verde

Bucataras Medi 1

21.12.2014, 22:42

si mie imi place vasul mai ales ca este culoarea mea preferata!

Bunica 1

21.12.2014, 22:48

buni cartofi!

ilinca_rox 1

21.12.2014, 23:14

arata super

Miha 1

21.12.2014, 23:51

multumesc

Bya Ralu 1

22.12.2014, 06:11

ce buna e

papabundetot 1

22.12.2014, 08:18

simona72 1

22.12.2014, 08:48

Imi place papica ta!!

MOKUSKA 1

22.12.2014, 09:38

foarte buna

kukibella 1

22.12.2014, 13:06

anca_rm 1

22.12.2014, 14:53

Geanina87 1

22.12.2014, 16:57

Rocsi 1

22.12.2014, 22:01

Ce bunatate de preparat!

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:46

mirela0911 1

28.12.2014, 09:09

Ce bine arata!

Ancutsa 1

23.02.2017, 10:41

Arata minunat!

Panacris 1

03.05.2019, 20:45

Pffff, ce bunaciune am ratat! :S :S :S Dar niciodată nu-i târziu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Şuberec (Çiğ Börek)